Wanddecoratie goud

Bekijk hier onze collectie van wanddecoratie in het goud.
Wanddecoratie goud online.
Sinds eind 2021 hebben wij de kleur goud aan ons assortiment geometrische vormen toegevoegd.  We zijn begonnen met de kolibrie en later volgden de wereldkaart, de zwaan en onze andere populaire wanddecoratiestukken.
Gouden wanddecoratie zag je al veel voorbijkomen in de interieurs van 2021, maar wanneer je de grote woonbladen mag geloven dan wordt deze woontrend nog veel heftiger in 2022. Zo zag je al gouden kranen, toiletpotten, wanddecoratie, vazen, schilderijen en gouden beelden voorbijkomen, maar daar komen nu zelfs gouden kozijnen, deuren en goudkleurige raamfolie bij.. Het kan niet glimmend genoeg zijn blijkbaar.

Gaan dergelijke woonaccessoires jou net iets te ver, dan hebben wij een subtielere oplossing voor je, namelijk onze geometrische wanddecoratie in goudkleur.
Deze goudkleurige vormen van metaal bestel je op een formaat naar keuze. Het instapmodel van deze kolibrie is 70cm groot, maar wij maken ze tot wel 2 meter lang! Dus heb jij die vette loftwoning en wil je shinen met die gouden wanddecoratie aan de muur, dat kan met onze geometrische vormen!

Wil je onze wanddecoratie in de kleur goud bekijken, klik dan hier

Wanddecoratie goud

Ps. Wil jij ook nog korting op jouw gouden wanddecoratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Al onze wanddecoratie wordt op maat gemaakt. Jij kiest het ontwerp, de kleur én het formaat. Hierdoor bepaal je zelf de prijs én de uitstraling van jouw wanddecoratie. Wil je iets aangepast hebben zoals een kleur of wil je het ontwerp gespiegeld hebben, dat is geen enkel probleem. Wij nemen jouw bestelling pas in productie wanneer jij ons de opdracht hiervoor geeft. Hierdoor kunnen wij alle wanddecoratie speciaal voor jou aanpassen.

Mocht je nou een wandddecoratiestuk aan de muur hebben hangen, dan zijn wij dol op klantfoto’s.

Muurdecoratie goud om aan de muur te hangen. Unieke decoratie voor aan de wand in goudkleur. Goudkleurige woonaccessoires staan uitstekend in een interieur met gouden decoratie.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel