Geometrische vormen

Geometrische vormen en dieren zijn een ware trend en passen helemaal in een interieur van nu!

Wat zijn geometrische vormen eigenlijk?
Een geometrische vorm is een rondje, een vierkant, rechthoek, driehoek of ovaal. Eigenlijk iedere vorm die je met een passer en een liniaal kunt tekenen.

Geometrische vormen bestaan al heel lang. De oude Grieken gebruikten deze vormen al om berekeningen mee te maken, maar deze vormen werden ook gebruikt om mee te bouwen. Ook nu nog worden geometrische vormen toegepast in de bouwkunde.

Tegenwoordig gebruiken wij de geometrische vorm vooral als wanddecoratie. Hierboven zie je onze geometrische ontwerpen. Niet alle ontwerpen zijn volledig geometrisch omdat voor ons niet de geometrie leidend is, maar het ontwerp.

De geometrische vormen die je hier ziet, worden samen met Kontoer design® ontworpen én gemaakt. Kontoer design® is een zuster-onderneming van Sterkaandemuur.nl

Alle ontwerpen zijn uniek, worden in Friesland ontworpen én gemaakt en allemaal worden ze van geperst aluminium gefabriceerd. Hierdoor zijn alle geometrische vormen geschikt voor binnen en buiten, maar ook voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Aluminium is licht van gewicht, kan goed tegen vorst, vocht en hitte, maar bovenal, het roest nooit en door onze speciale behandeling is jouw geometrische vorm kleurvast.
Samengevat, de geometrische vormen van Kontoer design zijn van zeer hoge kwaliteit, licht van gewicht, uniek, géén made-in-China, worden naar wens- én op maat gemaakt, Kunnen tegen een (wind)stootje en zijn een aanvulling voor je interieur.

Heb je speciale wensen zoals een persoonlijke kleur, een afwijkende afmeting of wil je een ontwerp in spiegelbeeld ontvangen? Dit is geen probleem. Zonder meerprijs passen wij het ontwerp graag voor je aan.  Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of: info@sterkaandemuur.nl

 

Andere geometrische vormen zijn strakke figuren: cirkel, kubus, balk, piramide. Geometrisch en hierdoor meetkundige vormen. Geometrie, tegenwoordig muurdecoratie of interieur aankleding. Alle Geometrische vormen worden op maat gemaakt en gratis verzonden. Wil je zelf een geometrische vorm aan de muur, bekijk dan hierboven ons geometrische vormen overzicht. #Geometrische vormen 

 

© 2019 - 2021 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel