Giraffe schilderijen

Bekijk hier de collectie “Giraffe schilderijen”. Prachtige en lange dieren uit Afrika. Giraffes staan vaak garant voor verrassend grappige of zelfs wat knullige afbeeldingen.

Wij hebben een bescheiden collectie aan giraffe schilderijen. Deze wordt in de loop der tijd uitgebreid met nieuwe werken.

Giraffes staan natuurlijk bekend om hun lange nek en hun bijzondere vlekkenpatroon. Ondanks hun enorme afmetingen, ze kunnen wel 5.5 meter hoog worden, zijn ze nog bijzonder snel. Een volwassen giraffe kan wel 65 kilometer per uur halen.

Een giraffe is geen agressief dier. Zelfs voor mensen is het nog benaderbaar. Dat wil niet zeggen dat een giraffe niet gevaarlijk kan zijn. Ze zullen zichzelf, maar ook hun roedel beschermen tegen buitenstaanders wanneer dit nodig is. Er zijn beelden van giraffes die met één trap de schedel van een leeuw verbrijzelen. Goed oppassen dus.

Wist jij trouwens dat giraffes hun nek gebruiken als wapen? De nek van een giraffe bestaat grotendeels uit spieren en is vaak wel 2 meter lang. Wanneer giraffes onderling ruzie hebben, dan gaan ze meestal nekworstelen. Ze slaan en wurgen elkaar dan met hun nek..

Prachtige giraffe schilderijen die je zelf uitkiest. Unieke afbeeldingen op een materiaal naar keuze van dit prachtige wilde dier uit Afrika. Bekijk de collectie met giraffe schilderijen hier.  

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel