per pagina
    1 - 30 van 39 resultaten
  • 1
  • 2

Dubbel sterk! 

Wat is dubbel sterk? 
Unieke kunstJe kent het wel, het is lente en je wilt meer groen en kleur in je woning. Je haalt wat nieuwe kussens, maar er moet ook iets leuks en verfrissends aan de muur.  Het nadeel is dat deze verfrissende lente- afbeelding niet meer staat wanneer je de woning klaarmaakt voor het najaar. En daar hebben wij dé oplossing voor gevonden! Je bestelt twee afbeeldingen welke wij branden op één plaat! 
Unieke kunst 
Je kunt je dubbelzijdige kunstwerk prima gebruiken zonder afstandhouders, maar ook heel goed mét afstandhouders. Onze afstandhouders bestaan namelijk uit een schroefsysteem; je draait de RVS "schroeven" aan de voorkant los, je keert de plaat om en binnen 2 minuten heb je een compleet andere sfeer in huis! 
Unieke kunst
En weet je wat het mooiste is? Dit doen wij op de vernieuwde aluminium dibond platen welke ook geschikt zijn voor buiten of vochtige ruimtes. Welke ruimte je ook wilt decoreren, of het nu je woonkamer, de gang, de slaapkamer, het balkon of de tuin is, het kan allemaal met het nieuwe Dubbel sterk concept! 

De voordelen van Dubbel Sterk;
Eenvoudig: Je wisselt binnen 2 minuten van kunstwerk
Betaalbaar: je koopt één werk en je krijgt er eigenlijk twee!
Uniek: Alleen verkrijgbaar bij sterkaandemuur.nl 

Al onze dubbelzijdige kunstwerken worden op maat en naar wens gemaakt. Wil je liever een andere combinatie van afbeeldingen dan de combi's die wij in ons overzicht aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 
Dubbel bedrukte kunst, Dubbel bedrukt kunstwerk, Gebrand op aluminium Uniek concept en betaalbaar. Sterk aan de muur plaat concept. Unieke kunst koop je hier, online te bestellen en alles is maatwerk. Unieke kunst concept met Unieke kunstwerken bestel je hier online. Dubbel bedrukte muurdecoratie zoals: Dubbel bedrukte wanddecoratie, unieke kunst! 
#unieke kunst #dubbelsterk #sterkaandemuur #uniekekunstwerken #dubbelbedruktekunstwerken #muurdecoratie #Unieke kunst

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel