< terug naar al onze klantenservice onderwerpen

Bezorgen
 


► Hanteren jullie verzendkosten?


► Vanaf welk bedrag bezorgen jullie gratis?


► Hoe wordt mijn bestelling verzonden?


► Wie bezorgt mijn bestelling?


► Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Wat nu?


► Wat als mijn product beschadigd is geleverd?

 Hanteren jullie verzendkosten?

Voor Nederland en België zijn de verzendkosten gratis. Voor andere Europese landen hanteren wij een bijdrage in de verzendkosten van €45,-. In deze bijdrage zit een doos, het verpakkingsmateriaal en de verzending via PostNL of DHL.  Vanaf welk bedrag bezorgen jullie gratis?

Vanaf 12 oktober 2019 worden er geen verzendkosten gerekend voor orders naar Nederland en België. Voor transport buiten Nederland en België wordt een bijdrage van €45,- per order gehanteerd ongeacht het orderbedrag. ​ Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij pakken je bestelling stevig in met piepschuim platen en bubbelplastic en verzenden het vervolgens in een stevige kartonnen doos. Mocht je pakket toch beschadigd aankomen, neem dan natuurlijk contact met ons op en wij lossen je probleem zo snel mogelijk op. Wie bezorgt mijn bestelling?

Een koerier van PostNL of DHL komt het pakket bij ons ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op de zaak. Met beide transporteurs hebben we goede afspraken gemaakt waardoor zij gewend zijn om met gevoelige pakketten om te gaan.  Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Wat nu?

Wij hanteren binnen Nederland 3 tot 5 werkdagen levertijd vanaf de verwerkingsdatum. Zijn de vijf werkdagen vanaf het verwerkingsmoment inmiddels verstreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht is er ergens iets fout gegaan. Wat als mijn product beschadigd is geleverd?

Als je jouw bestelling beschadigd of incompleet geleverd krijgt, neem dan direct contact met ons op. Onze voorkeur gaat uit naar mailcontact zodat je een foto van de beschadiging kunt bijvoegen. Ons emailadres is: info@sterkaandemuur.nl. Wij zullen je probleem gegarandeerd oplossen. 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel