per pagina
    1 - 30 van 82 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Bekende kunstwerken

Bekende kunstwerken van beroemde kunstenaars en kunstschilders, die tref je aan in deze categorie. Nederland speelde een belangrijke rol omtrent bekende kunstwerken. Vooral in de Gouden eeuw zijn er veel bekende kunstwerken gemaakt door de bekende Hollandse meesters. Veel van deze bekende kunstwerken hangen tegenwoordig in het Rijksmuseum, het Mauritshuis of het Van Gogh museum. Iets verder weg vind je het Louvre in Parijs. Hier hangt onder andere De Mona Lisa van Leonardo da Vinci uit 1503. Dit schilderij is, samen met De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, het duurste kunstwerk ooit. De meningen verschillen over welk kunstwerk het meeste waard is, maar mocht één van beide bekende kunstwerken ooit te koop komen, dan konden deze kunstwerken wel eens over de 1 miljard euro heen gaan. Beide schilderijen zijn, naast het meest waardevol, ook de meest beroemde kunstwerken ter wereld.

Zo veel hoef je bij ons natuurlijk niet te betalen. Onze kunst is een stuk voordeliger en haal je al vanaf €69,95 in huis.

Andere hele bekende creaties zijn natuurlijk, Het Melkmeisje en het Meisje met de parel van Johannes Vermeer en het laatste avondmaal van Leonardo Da Vinci uit 1495.

Wij hebben de bekendste en populairste kunstwerken voor je verzameld, maar we hebben meer kunst. Mocht het kunstwerk er op deze pagina niet tussen staan, ga dan terug naar het hoofdmenu voor meer kunst.   

Wil je zelf een bekend kunstwerk aan de muur, maar wil je eerst advies over materialen of afmetingen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag om een juiste keuze te maken.

 

Deze befaamde kunststukken zijn goed beveiligd, maar toch lopen ze dagelijks gevaar. De vermaarde kunstwerken, bekend over de hele wereld, zou voor velen een droom zijn om in bezit te krijgen. Bekende kunstwerken zijn een prachtige kunstproduct voor in een galerie, een echte opus.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel