per pagina
    1 - 30 van 102 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Reproducties

Reproducties van beroemde kunstwerken bestel je bij ons op een formaat én materiaal naar keuze!
Kunstreproducties, je ziet ze momenteel overal. Prachtige stukken uit het Rijksmuseum of het Mauritshuis van bekende schilders als Theo van Gogh, Rembrandt van Rijn, Jan Davidsz de Heem of één van de andere Hollandse meesters. Deze reproducties zijn kopieën van bekende meesterwerken van weleer. Een écht Rembrandt is voor de meeste mensen niet haalbaar waardoor een reproductie een prachtige uitkomst is. Zo kun je bijvoorbeeld tóch een Nachtwacht ter waarde van ca. 1 miljard euro in de woonkamer hangen, maar dan voor een fractie van de prijs.

Wat is een reproductie nou precies?
Een reproductie, of in dit geval een kunstreproductie is een (exacte) kopie van een origineel kunstwerk. Meestal word zo’n reproductie geprint of gedrukt en niet geschilderd, maar met de huidige technieken, denk aan computerprogramma’s en printers, kunnen we de echtheid van een origineel schilderij goed benaderen. Dit geld zelfs voor het formaat. Neem nou weer de Nachtwacht als voorbeeld. Wij kunnen bepaalde materialen bedrukken tot wel 300x360cm groot! Het is niet zo groot als de echte Nachtwacht, maar we komen wel in de buurt.

Wil jij nou ook zo’n prachtige reproductie aan de muur, maar staat jouw formaat niet in de maattabel of wil je eerst advies over onze reproducties? Neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag op weg.

Betaalbare kunst en prachtige reproducties van bekende schilderijen uit verschillende musea, een echt kunstkopie. Met 250 kunstwerken zitten er altijd reproducties tussen die bij u passen. Echt kunst uit het museum wordt door deze reproducties, kunst met een artistieke waarde voor thuis. Wij garanderen uitstekende kwaliteit, en een extreem lange levensduur op alle reproducties.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel