per pagina
    1 - 30 van 43 resultaten
  • 1
  • 2

Bloemen schilderij

Bekijk hier de collectie “bloemen schilderij”, prachtige bloemen en planten op vaas of vrij in de natuur. Deze collectie, één van de populairste van Sterkaandemuur.nl, bestaat uit vele prachtige bloeiers zoals: stillevens, boeketten, prachtige takken, bladeren en losse bloemen zoals bloesems, geraniums en andere kleurrijke bloeiers.

Een bloemen schilderij is al vele eeuwen een graag geziene aanvulling voor een interieur. De oude, Hollandse meesters schilderden al bloemen op doek of paneel, maar zelf de oude Romeinen maakten al schilderingen van bloemen in kerken en kastelen. Vele van deze schilderijen zijn nog steeds te bewonderen in Italië.

Of je nou gaat voor een bloemen schilderij met veel kleur óf een schilderij met veel groentinten erin, bij Sterkaandemuur.nl stel je jouw eigen bloemen schilderij zelf samen. Zo kies je zelf de bloemen uit, maar ook het materiaal, de afmetingen en het ophangsysteem. Hierdoor staat én past een bloemen schilderij van Sterkaandemuur.nl altijd in jouw interieur!

De materialen waarop jij een bloemen schilderij kunt laten maken zijn;

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld staal
  • Acrylglas

Onderaan de pagina (de footer) lees je meer over deze materialen.

Ben jij gek op bloemen en planten? Wij ook! Het verzorgen van bloemen is alleen soms wel een dingetje.. Toch blijven wij gek op de prachtige kleuren van een weelderig boeket vol met schitterende seizoensbloemen. Maar ja, een bos bloemen staat misschien maar een dag of tien.
Met een bloemen schilderij haal je de bloemen permanent in huis. Zo kun je een bloemen schilderij dus zelf samenstellen, maar we hebben ook hele mooie muurcirkels met bloemen. Mocht je bang zijn dat je op deze bloemen uitgekeken raakt, we hebben ook nog omkeerbare bloemen schilderijen. Deze schilderijen zijn dubbel bedrukt waardoor er op beide kanten een andere schilderij met bloemen staat. Ben je uitgekeken op het ene bos, dan draai je het simpelweg om.

Onze collectie met bloemen bestaat uit beelden uit onze eigen designstudio, aangevuld met bloemen, gemaakt door de oude Hollandse meesters.

Mocht je nog twijfelen, wil je graag advies of meer uitleg over onze materialen?
Neem gerust contact met ons op, ons mini- advies is gratis.

Wij zijn hét adres voor prachtige schilderijen en illustraties van bloemen en planten schilderijen. Je decoreert jouw woonruimte eenvoudig met een bloemen schilderij of andere muurdecoratie van bloemen. Prachtige tulpen, rozen, zonnebloemen en andere bloemsoorten. Een bloemenschilderij geeft kleur aan je interieur. Breng het lentegevoel in huis met wanddecoratie met bloemen. Écht schilderijen, maar ook prints van bloemen en digitale kunst van bloemen. Echte kunst voor thuis, een bloemen schilderij.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel