Je bent hier: Homepagina . Klantenservice . Advies . Welk materiaal zal ik kiezen? . Acrylglas

Acrylglas

 
Wat is Acrylglas?

Acrylglas is met zijn dikte van +/-5 mm oersterk en erg duurzaam. Door je wanddecoratie op acrylglas te laten afdrukken, kan deze een leven lang aan je muur blijven hangen. 

* Sinds 01-06-2020 zijn wij veranderd van grondstofleverancier betreffende acrylglas. Hierdoor zien onze acrylglas producten er iets anders uit als voorheen. Door de coronacrisis was onze oude leverancier niet in staat om tijdig te kunnen leveren. Hierdoor waren wij genoodzaakt om deze wijziging door te voeren. De platen zijn van dezelfde, prachtige kwaliteit, maar wanneer je de oude en nieuwe naast elkaar houd zie je bij sommige afdrukken een klein verschil. 
Waar kan ik mijn acrylglas ophangen?

Met onze afstandhouders, komt acrylglas het best tot zijn recht. Doordat je wanddecoratie met deze afstandhouders een stukje  van de muur komt te hangen, vallen de kleuren en details nog beter op. Zet je je acrylglas liever op een wandplank? Kies in dat geval voor acrylglas zonder afstandhouders. 

Door ons extra laagje dekwit kun je je wanddecoratie op acrylglas alleen binnen ophangen. 

 


 
Hoe wordt mijn wanddecoratie op acrylglas verzonden?

Ondanks het feit dat acrylglas heel sterk is, zorgen we er voor dat er onderweg ook niets met jouw wanddecoratie kan gebeuren.

Zo krijgt je wanddecoratie op acrylglas vier hoekbeschermers en verpakken we het totaal nog eens in bubbeltjesfolie. Vervolgens gaat je acrylglas met twee ondersteunende kartonnen platen de doos in. 
Plexiglas wanddecoratie | Bestel plexiglas wanddecoratie bij Plexiglas muurdecoratie webshop! Plexiglas wanddecoratiemeestgekozen wanddecoratie op acrylglas:

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel