Wandkleden

Decoreer jouw woning met prachtige wandkleden van Sterkaandemuur.nl. Unieke kleden voor aan de muur op een formaat naar keuze!

Je komt ze tegenwoordig overal weer tegen, wandkleden. Je ziet ze in woonprogramma’s op tv of in de bekende woonbladen. Wandkleden zijn een tijdje uit zicht geraakt, maar zijn helemaal terug van weggeweest! Vroeger waren wandkleden niet meer dan een simpel kleed aan de muur, maar tegenwoordig is het een waar decoratiestuk!

Meer informatie over onze wandkleden

Onze wandkleden worden gemaakt van 100% katoen. Dit katoen weegt 420 gram per m2 waardoor je een dik, stevig en geweven wandkleed ontvangt. Het katoen voldoet aan alle BCI kwaliteitsnormen. Alle kleden worden speciaal voor jou gemaakt. Heb je speciale wensen, laat het ons weten want we kunnen alles maken en aanpassen. Hierdoor koop je een kwaliteitskleed welke van ontwerp tót productie volledig in Nederland gemaakt is. Géén kant-en-klare made in China spullen dus.

Wandkleed ophangen

Wil je jouw wandkleed ophangen, dan kun je het beste onze roede mee bestellen. Onze roede is gemaakt van duurzaam, zwart staal en wordt compleet geleverd met beugels waardoor je het wandkleed eenvoudig aan de muur hangt. Onze roede is altijd 30cm breder dan het wandkleed waardoor het aan beide kanten ca. 15cm uitsteekt. Hierdoor hangt het wandkleed mooier én het geeft een mooie uitstraling! Heb je zelf een roede of andere idee om het wandkleed op te hangen, dit kan natuurlijk ook. Onze wandkleden worden aan de bovenzijde omzoomd waardoor er een “tunnel” ontstaat in het wandkleed. Hier kun je een roede doorheen steken.

Wandkleed groen

Wil jij graag meer groen in de woonkamer, slaapkamer of kantoor, maar ben je helemaal klaar met die planten die steeds doodgaan? Overweeg dan eens een wandkleed met groen erin. Wij hebben wandkleden met prachtige bloemen, planten en boeketten in het assortiment. Zo kun je dagelijks genieten van groen in je woonruimte, maar je hoeft ze geen water te geven. Ideaal!

Wandkleed kopen

Wandkleden zijn een relatief nieuw product voor ons. Hierdoor wordt het assortiment wekelijks aangevuld met nieuwe ontwerpen. Mocht hét wandkleed er voor nu niet tussen staan, neem dan snel weer een kijkje zodat jij alsnog het wandkleed van je dromen kunt kopen.

Alle wandkleden worden in de regio gemaakt. De ontwerpen zijn afkomstig van de Kontoer designstudio. Hierdoor koop je lokaal en een echt kwaliteits- wandkleed van Hollandse bodem. Zoals eerder genoemd worden onze wandkleden gemaakt van 420 grams- katoen. Je koopt dus een stevig wandkleed die aan alle bci normen voldoet. Je bepaald zelf of je er een roede bij wilt bestellen.

Wandkleed groot

Wil jij een groot wandkleed aan de muur? Veel van onze wandkleden gaan tot wel 200cm groot en sommige kleden gaan zelfs nóg groter. Je bepaald bij ons zelf het design, het formaat en of je er een ophangroede bij wilt bestellen. Wil je nóg groter dan de kleden die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot het leveren van een extra groot wandkleed te bespreken.

 

Wandkleden, ook wel wandkleed, muurkleed of wandtapijt genoemd, zijn prachtige decoratieve kleden voor aan de muur. Wandkleed industrieel perfect voor een interieur met industriële of bohemien kenmerken.

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel