Zebra schilderij

Bekijk hier de collectie “Zebra schilderij” van Sterkaandemuur.nl.
Een zebra, met zijn zwart wit- kleurstelling past juist door deze neutrale kleuren in vrijwel ieder interieurtype. Hierdoor is een zebra schilderij, naast een mooie óók een veilige keuze. Hierboven zie je onze bescheiden zebra schilderijen collectie, deze collectie zal spoedig worden uitgebreid met nieuwe werken van zebra’s.

De zebra schilderijen zijn te bestellen op een formaat én een materiaal naar keuze. Zo kun je kiezen uit plexiglas, aluminium dibond en geborsteld metaal.

Een zebra is een erg sociaal dier en meestal goed benaderbaar. Eigenlijk vergelijkbaar met ezels en paarden. Zebra’s leven in grote kuddes en kunnen in hun ééntje lastig overleven. Zebra’s kunnen extreem goed zien en horen. Ze zien en horen vijanden, zoals leeuwen of andere roofdieren, al op kilometers aankomen. Zebra’s slapen staand en alleen wanneer er voldoende soortgenoten omheen staan om eventueel gevaar te waarschuwen.

Wil je zelf een zebra schilderij aan de muur, maar wens je daar eerst advies over? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Prachtige wanddecoratie van zebra’s zoals zebra muurdecoratie. Een zebra schilderij met zijn zwart witte strepen staat natuurlijk in ieder interieur.  

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel