Je bent hier: Homepagina . Klantenservice . Advies . Welk materiaal zal ik kiezen? . Aluminium dibond

Aluminium dibond 
 


Wat is aluminium dibond?

Aluminium dibond is ondanks zijn stevigheid toch erg licht. Dat komt door onze 'sandwichconstructie'; tussen de twee aluminium platen zit een kern van kunststof.

De afbeelding wordt meestal direct op het aluminium gedrukt. Alleen wanneer een afbeelding veel wittinten bevat, komt er eerst een witte laag op het materiaal zodat je wit ook echt wit wordt en blijft. Hierdoor heb je een stoere staalachtige uitstraling en is je afbeelding toch haarscherp.

 


 


Waar kan ik mijn aluminium dibond ophangen?

Met onze afstandhouders komt aluminium dibond het best tot zijn recht.  Doordat je wanddecoratie met deze afstandhouders een stukje van de muur komt te hangen, springen de kleuren van je wanddecoratie af. Zet je je aluminium dibond liever op de kast? Kies in dat geval voor aluminium dibond zonder afstandhouders. 

Omdat ons aluminium dibond UV-bestendig is, verkleurt het niet snel in zonlicht. Ook is het vochtbestendig, waardoor je wanddecoratie op aluminium dibond dus zowel binnen als buiten te gebruiken is. Hang je werk echter niet langdurig in de volle zon. Bij extreme hitte zouden er kleine scheurtjes in de afbeelding kunnen komen.
 


 


Hoe wordt mijn wanddecoratie op aluminium dibond verzonden?

Ondanks dat aluminium dibond door onze sandwichconstructie heel sterk is, zorgen we er voor dat er onderweg ook niets met jouw wanddecoratie kan gebeuren.

Zo krijgt je wanddecoratie op aluminium dibond vier hoekbeschermers en verpakken we het totaal nog eens in bubbeltjesfolie. Vervolgens gaat je wanddecoratie met twee ondersteunde kartonnen platen de doos in. 
Wanddecoratie op aluminium dibond | Aluminium dibond muurdecoratie bestel je online! Wanddecoratie aluminium dibond


 

meestgekozen wanddecoratie op aluminium dibond:

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel