Geometrische muurdecoratie

Unieke designs op een formaat én in een kleur naar keuze!
De geometrische muurdecoratie van Kontoer design stel jij zelf volledig samen.

Ga jij voor een kleine geometrische vorm zoals een schattige kolibrie óf kies jij die enorme geometrische zwaan  of olifant van meer dan 2 meter groot? Aan jou de keuze. Sterkaandemuur.nl heeft een samenwerking met Kontoer design. Kontoer design maakt prachtige geometrische muurdecoratie zoals dieren en vormen van aluminium. Alle designs zijn uniek en worden ontworpen én gemaakt in hun eigen Kontoer designstudio in Friesland. Hierdoor kunnen ze alles nar wens aanpassen. Wil jij bijvoorbeeld een afwijkend formaat of een andere kleur? Dit is geen enkel probleem! Als jij een zuurstokroze, geometrische olifant aan jouw muur wilt hangen, be my guest!

Ben je benieuwd naar de collectie geometrische muurdecoratie: klik hier

Geometrische muurdecoratie

EXTRA INFORMATIE GEOMETRISCHE MUURDECORATIE

Alle geometrische muurdecoratie wordt gemaakt van geperst alu-plate. Alu-plate wordt ook wel aluminium dibond genoemd. Dit is een erg mooi materiaal om muurdecoratie van te maken. De voordelen zijn namelijk erg groot. Zo heeft het de uitstraling van metaal, maar is het een stuk lichter. Hierdoor kun je de geometrische vorm vrijwel overal ophangen, ook aan een niet- dragende muur. Ook zal dit materiaal nooit gaan roesten en is het kleurvast. Hierdoor is het geschikt voor binnen, buiten en vochtige ruimtes zoals een badkamer, kleedkamer, keuken of onder een overkapping. Hierdoor heeft dit materiaal veel voordelen ten opzichte van vele andere geometrische muurdecoratie die vaak van MDF zijn gemaakt. Deze kennen meestal een korte levensduur, helemaal wanneer je ze buiten hangt of er een vochtige ruimte mee decoreert.  

De geometrische muurdecoratie van Kontoer design word op maat gesneden met een laser. Deze laser snijdt de vormen met extreme precisie uit een plaat. De resten die overblijven worden gerecycled en daar worden weer nieuwe platen van gemaakt.

 

Prachtige Geometrische muurdecoratie voor aan de muur, unieke decoratieve bestaande uit vormen als: lijnen, cirkels en vierkanten die gemaakt zijn met een passer en liniaal. Dit noemen wij Geometrische muurdecoratie voor aan de wand. Wanddecoraties vormen, dieren en figuren die dienen als decoratie voor aan de muur. Deze kunst als wandbord is een aanvulling voor jouw interieur. Vaak zijn geometrische muurdecoraties óók symmetrisch, maar dit hoeft niet. Geschikt voor woning: woonkamer, slaapkamer of gang. De vorm is geometrisch en kan eenvoudig aan muur bevestigd. De contouren van deze geometrische muurdecoratie is verbluffend.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel