Geometrische wanddecoratie

Geometrische wanddecoratie is: versiering voor aan je muur, ook wel decoratie genoemd, die volledig met een liniaal en passer zijn ontworpen. Voorbeelden van traditionele geometrische wanddecoratie zijn; vierkanten, cirkels, rechthoeken etc. Tegenwoordig morden er vele complexere ontwerpen met geometrische vormen gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een olifant, een kolibrie of zelfs een zwaan die haar vleugels spreidt.

Helemaal hot zijn de geometrische dieren anno nu. Bij ons kun je jouw geometrische wanddecoratie helemaal zelf samenstellen. Zo kies jij een design wat je mooi vindt en bepaal je zelf de kleur en afmetingen. Ben je benieuwd naar onze geometrische wanddecoratie? Klik dan hier

Geometrische wanddecoratie

Zoals hierboven al uitgelegd is, jij stelt jouw geometrische vorm zelf samen. Wij zetten ontwerpen online in kleuren waarvan wij denken dat de betreffende kleur goed bij het design past. Maar heb jij nou een hele andere kleur in gedachten omdat je bijvoorbeeld de kleur van jouw vloerkleed of tegels terug wil laten komen op de muur, laat het ons dan weten. Wij passen de kleur van jouw gekozen geometrische wanddecoratie graag voor je aan. Dit doen wij zonder meerprijs.

 

Geometrische figuren voor aan de wand zoals wanddecoratie van geometrische vormen die volledig symmetrisch en geometrisch zijn. Geometrische designs zijn een aanwinst voor je interieur. De vormen van Fabryk design en Kontoer design passen in een woonkamer van nu. Decoreer jouw muur met deze vormen. Wil je zelf iets moois, zoals deze geometrische wanddecoratie aan de muur? Bekijk dan hierboven de hele collectie geometrische wanddecoratie online.

Geometrie muurdecoratie stukken zijn werken van vormen met wiskundige achtergrond. Unieke modellen, alleen verkrijgbaar bij ons. Wanddecoratie geometrische bestellen of geometrische muurdecoratie. #Geometrische wanddecoratie

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel