per pagina
    31 - 45 van 45 resultaten
  • 1
  • 2

Muurcirkels

Aanschouw, de prachtige muurcirkels van Sterkaandemuur.nl.
Unieke muurcirkels die je zelf kunt samenstellen. Je leest er op deze pagina alles over.

Muurcirkels, ze zijn niet meer weg te denken uit de huidige interieurwereld. Je ziet de ronde decoratie overal hangen. Je komt ze tegen bij interieurprogramma’s op tv, woonbladen of gewoon bij mensen thuis aan de muur.

Bij ons stel je jouw eigen muurcirkel samen. Je kiest zelf een mooie afbeelding uit, selecteert een formaat, een materiaal en kiest een eventueel ophangsysteem uit. Zo heb je per afbeelding wel 32 verschillende combinatiemogelijkheden. En heb je speciale wensen, dat is geen enkel probleem. Wij maken de muurcirkels zelf waardoor we alles voor je kunnen aanpassen.

WAARVAN ZIJN JULLIE MUURCIRKELS GEMAAKT?

Onze muurcirkels worden gemaakt van aluminium dibond of geborsteld metaal. Je mag zelf het materiaal van jouw cirkel uitkiezen.

HOE HANG IK JULLIE MUURCIRKELS OP?

Een muurcirkel kun je het beste ophangen met een ophangplaat. Deze kun je eenvoudig mee bestellen en staat in de optielijst.

ZIJN JULLIE MUURCIRKELS GESCHIKT VOOR BUITEN?

Ja, onze muurcirkels zijn geschikt voor buiten. Het spreek voor zich dat wanddecoratie die buiten hangt minder lang mooi blijft dan een muurcirkel die binnen hangt, maar je kunt de wandcirkel prima buiten hangen. Dit geldt voor beide materialen trouwens. De cirkels zijn in de basis allemaal gemaakt van aluminium waardoor de muurcirkels niet roesten of verweren. Wel moet er een kleine kanttekening bij gemaakt worden. De muurcirkels zijn geschikt voor binnen en buiten, maar de ophangplaat is niet weersbestendig. Je kunt de muurcirkel dan het beste zonder ophangplaat bestellen.

WELKE FORMATEN HEBBEN JULLIE

Jij bepaalt zelf het formaat van jouw muurcirkels. De kleinste muurcirkel is 50cm groot, maar wij maken muurcirkels tot 120cm. 

MUURCIRKEL GROOT

Wil je een joekel van een muurcirkel aan de muur? Wij hebben hele grote muurcirkels in de aanbieding. Onze maattabel gaat tot 120cm, maar op verzoek kunnen wij nóg veel grotere muurcirkels maken.

Wil je zelf een mooie muurcirkel aan de muur, maar wil je hier eerst advies over? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons bij voorkeur een email met een foto van jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte waar je de muurcirkel wilt ophangen. Dan kunnen wij jou beter adviseren.

Muurcirkels zijn ronde muur decoratieve objecten met als toepassing om de wand te decoreren. Echte wandversiering met een rond karakter. Ronde cirkels voor aan de muur zijn een waar statement voor in het interieur. Wil je muurcirkels bestellen, lees deze pagina ‘muurcirkels’ goed door. Unieke designs, cirkels voor op de muur. Cirkels zijn helemaal hot en zo 2022. Overal zie je ronde vormen, in interieur, maar ook in andere designs aan de muur. Jij bent overtuigd, ook jij wilt een muurcirkel aan de muur hangen. Muurcirkels zijn dé trend van het moment! Cirkels voor op de muur moet natuurlijk wel bij je passen. Hierom hebben wij verschillende muurcirkel collecties samengesteld. Hierdoor kies jij altijd de beste muurcirkel voor aan jouw muur.

 

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel