per pagina
    31 - 41 van 41 resultaten
  • 1
  • 2

Vogel wanddecoratie

Prachtige wanddecoratie van vogels zoals bovenstaande vogel wanddecoratie, prachtige vogel schilderijen, vogel wandcirkels en geometrische vogels. Wat voor vogel wanddecoratie je ook zoekt, Sterkaandemuur.nl heeft het in alle kleuren én formaten!

Vogel wanddecoratie zoals onze plexiglas, aluminium dibond én metaal schilderijen waren al vertegenwoordigd in de vogel collectie. Sinds kort is deze collectie uitgebreid met muurcirkels en geometrische vormen en dieren. Deze collectie staat nog maar net online en zal in de komende periode worden uitgebreid met meer vogel wanddecoratie.

Wij hebben prachtige decoratiestukken online staan. Wat denk je bijvoorbeeld van de prachtige blauwe ara, de kraanvogels of de prachtige toekan? Allemaal schitterende vogels voor aan jouw muur.

Ben je gek op vogels of op natuur in het algemeen? Haal dan prachtige vogel wanddecoratie in huis en fleur je hele woning op met fladderende, vrije vogels.
Vogels staat symbool voor vrijheid, ze vliegen immers de hele wereld over. Veel vogels zijn in de winter in Afrika te vinden en komen in de zomer weer terug naar Nederland. Een vogel zal dezelfde sfeer van vrijheid creëren wanner je deze als wanddecoratie aan de wand hangt.

In vele culturen hebben vogels een spirituele betekenis. Zo zouden bepaalde vogels geluk brengen in China. Een koolmees zou staan voor positiviteit, maar een kraai staat voor dreigend gevaar..

Vogels worden al heel erg lang als wanddecoratie gebruikt. Zo zijn er in Australië grottekeningen gevonden van vogels. Deze grottekeningen zouden meer dan 35.000 jaar oud zijn. Je bent dus zeker niet de eerste die vogel wanddecoratie aan de wand hangt.

Ze vliegen zo jouw interieur binnen, deze vogel wanddecoraties. Vogels fladderen, fluiten en vliegen door de lucht. Unieke muurdecoraties van allemaal verschillende vogels, vleugels, snavels en veren in deze woonaccessoire categorie met thema vogel. Allemaal vogeltjes aan de muur. Ook een uil of een zwaan vrolijkt jouw wand volledig op. Veel succes met het uitzoeken van vogel wanddecoratie uit deze uitgebreide collectie vogels.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel