Kontoer design

Onze partner in maatwerk muurdecoratie en kunst.
Kontoer design maakt prachtige ontwerpen in hun eigen Kontoer designstudio.
Wij zijn er bijzonder trots op dat wij deze kunstwerken mogen aanbieden op onze website. Kontoer design staat namelijk voor uitmuntende kwaliteit en unieke designs.

Deze unieke designs kun je bij ons alleen op sterke materialen bestellen zoals;

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld aluminium
  • Acrylgas

Maar op de website van Kontoer design kun je deze ontwerpen ook bestellen op;

  • Canvas
  • Canvas met lijst
  • Wandkleed van velours of katoen
  • Aluminium muurcirkel

Wil jij ook jouw eigen kunstwerk samenstellen?
Per kunstwerk zijn er wel meer dan 275 keuzeopties. Hierdoor houd jij de regie over hoe jouw kunst er uitkomt te zien.  

Bekijk de prachtige collectie maatwerk muurdecoratie en kunst van Kontoer design.

Kontoer design, Unieke wanddecoratie

Waar staat Kontoer design voor?

Kontoer design heeft maar één missie, en dat is unieke maatwerk muurdecoratie bereikbaar maken voor iedereen.
Zo bestel je al een prachtig kunstwerk op canvas vanaf €39,99, maar je kunt het zo groot en imponerend maken als je zelf wilt. Hoe ze dat doen? Eigenlijk is dat heel simpel, ze hebben geen grote kantoren, dure panden, callcenters of marketingafdelingen. Met andere woorden, het is én blijft een kleinschalige onderneming waarbij ze de kosten zo laag mogelijk houden. Hierdoor kunnen ze eerlijke prijzen hanteren en zijn de lijntjes erg kort.  

Kontoer designstudio
Eigen ontwerpstudio voor de mooiste designs

In de ontwerpstudio werken twee creatieve designers, ook wel beeldmakers of kunstenaars genoemd, die iedere dag met passie werken aan de mooiste ontwerpen. Beiden hebben ze hun eigen expertise en voorkeuren. Zo werkt de één graag met échte materialen zoals verf, klei, kwasten en echte modellen, maar de ander geeft de voorkeur aan teken-tablets, computers en camera’s. Juist hierdoor kan Kontoer design een zeer gevarieerd aanbod neerzetten en voor iedere interieur een passend ontwerp maken.

Mocht je deze ontwerpen en kunstwerken graag een keer in het echt willen zien, ze staan een paar keer per jaar in een kunstgalerie of museum en houden daar dan een expositie van hun mooiste werken. Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief, je word dan op de hoogte gehouden van deze evenementen.

Samengevat, ben jij opzoek naar iets leuks aan de muur, maar wil je wél graag iets unieks wat écht bij jou en jouw interieur past? Dan ben je bij Kontoer design absoluut aan het juiste adres!

De voordelen van Kontoer design

✓ Maatwerk
Het kunstwerk stel je zelf helemaal zelf samen. Jij bepaalt het ontwerp, het materiaal, het formaat en zelfs het ophangsysteem. Per design heb je meer dan 200 keuzeopties. Hierdoor weet je zeker dat de wanddecoratie écht bij jou past!

✓ Gratis advies
Kontoer design geeft gratis advies. Je kunt een foto van jouw woonkamer en muur naar hun toesturen en ze komen met een plan op maat. Ze kunnen zelfs het gekozen kunstwerk (digitaal) in jouw interieur plaatsen zodat je precies weet wat het eindresultaat zal zijn.

✓ Gratis verzending
Alle kunstwerken worden gratis verzonden, ongeacht bestelbedrag of formaat.

✓ Uitstekende kwaliteit
De materialen, daar blinkt Kontoer design echt in uit. Het canvas is traditioneel canvas van 100% katoen en heb je hun wandkleed van velours al gezien? De materialen zijn zeer indrukwekkend.

✓ Respect voor de wereld
De materialen die gebruikt worden zijn zo veel als mogelijk, milieuvriendelijk en klimaatneutraal. Zo zijn alle stoffen voorzien van het BCI- keurmerk en wordt gebruikgemaakt van geurloze pigmenten.

✓ Duurzaam
Gemaakt voor het leven op Hollandse bodem. Geen Chinees massaproduct of glimmend plastic aan de muur, maar écht kwaliteitsmaterialen die een leven lang mee kunnen gaan.

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel