Canvas

Canvas, een prachtig materiaal wat al vele eeuwen gebruikt word voor het maken van schilderijen. De oude Hollandse meesters schilderden hun meesterwerken al op canvas én ook huidige kunstenaars maken nog steeds gebruik van dit prachtige, karakteristieke materiaal.
Het oudste, nog bestaande schilderij op doek dateert uit 1410 en heet “Madonna met de engelen”.

Sterkaandemuur.nl verkoopt alleen kunst op sterke materialen, maar voor de liefhebbers van canvassen hebben wij een aparte shop geopend. Hier kun je onze afbeeldingen bestellen op canvas. Wil je onze canvassen bekijken, klik dan op onderstaande foto.

Canvas

Bij canvas-kopen.nl stel je jouw eigen canvas samen. Je bepaalt zelf het design en het formaat. Mocht je iets aangepast willen hebben zoals bijvoorbeeld een kleur, dan passen we het canvas schilderij gratis voor je aan.

We maken alle canvassen zelf.
Alle canvassen worden door ons zelf gemaakt, geen massaproducten uit China dus, maar ambachtelijk vakwerk uit Friesland.

  • Jij stelt je eigen canvas samen
  • Echt kwaliteitscanvas van 100% katoen
  • Vakwerk van Hollandse bodem

Bovendien betaal je bij ons nooit verzendkosten, zorgen wij voor een snelle levering en betaal je een eerlijke prijs. Wij zijn één van de voordeligsten op het gebied van maatwerk canvas schilderijen.

✓ Gratis verzending

✓ Snelle levering

✓ Eerlijke prijzen

Je hebt vele soorten canvas tegenwoordig. Je hebt de goedkopere variant, deze is van synthetische materialen (plastic) gemaakt en is meestal afkomstig uit China, maar het échte canvas met de matte uitstraling van weleer is gemaakt van stof zoals katoen. De grote, oude meesters schilderden immers ook niet op glimmend plastic, maar maakten gebruik van mooie doeken die waren gespannen op een houten framewerk.
Hierdoor hebben wij gekozen voor écht kwaliteitscanvas van 100% natuurlijk katoen wat voldoet aan alle BCI- normen. Het canvas is fijn geweven en word met de hand op een houten frame gespannen. Zodra het canvasdoek mooi gespannen is dan gaat het de droogcabine in, hier word het canvas behandeld met een coating waardoor het canvasschilderij beter bestand is tegen vocht en Uv-straling.
De inkt en verf die wij gebruiken zijn (waar mogelijk) milieuvriendelijk en geurloos waardoor je een prachtig kwaliteitsproduct aan de muur hangt.  

Wil jij binnen enkele dagen ook een mooie canvas aan de wand?
Bij Canvas-kopen.nl stel je eenvoudig en snel een prachtig canvas schilderij samen. Alle canvassen worden standaard gespannen op een framewerk en voorzien van een ophangbeugel waarmee je het canvas eenvoudig met een spijker of schroef aan de muur hangt.

Ophangen hoeft natuurlijk niet persé. Je ziet het tegenwoordig steeds vaker in woonbladen of tv-programma’s dat een canvas op een kast staat of bij grotere exemplaren zelfs op de grond.

LEVERTIJDEN VAN CANVAS

De levertijd van een canvas is afhankelijk van het formaat, een klein formaatje is relatief snel droog, maar een grote canvas neemt iets meer tijd in beslag. Hierdoor hanteren wij een leverbelofte van 3 tot 5 werkdagen.

Mocht je na het lezen van deze tekst nog vragen hebben over canvas, prints, levertijden of iets anders, neem gerust contact op met onze klantenservice.

Canvas, het mooiste materiaal om een canvas schilderij van te maken. Handgeschilderd of geprint, bij canvas kopen kan het allemaal. Heb je interesse in een canvas of wil je onze unieke garanties weten, lees er hier alles over. Alle canvassen zijn milieuvriendelijk en voorzien van verschillende keurmerken. Ook word er zo veel als mogelijk klimaatneutraal verpakt en maken we gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Prachtige kwaliteit canvas, gemaakt in de regio met een lage ecologische footprint, maar met verschillende garanties.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel