Mooie schilderijen

Zoek je mooie schilderijen?
Gaaf zo’n prachtig schilderij aan de muur, maar wat kost het en hoe gaat het is zijn werk?
Wat een schilderij kost, dat bepaal je bij Sterkaandemuur.nl eigenlijk zelf. Je stelt je schilderij namelijk zelf samen. Jij bepaalt het design, het formaat, het materiaal en het ophangsysteem van het schilderij. Zo heb je pér ontwerp ca. 100 verschillende samenstellingen. Nu hoor ik je denken, mooi zo’n maatwerk schilderij, maar wat kost dat wel niet?
Natuurlijk ben je voor een mooi maatwerk schilderij meer kwijt dan een in China- gemaakt Xenos of Action- schilderijtje, dat spreekt voor zich, maar wij zijn wél de goedkoopste van Nederland op het gebied van maatwerk, dit garanderen we zelfs middels onze “Beste prijsgarantie”.
Wil je direct onze prachtige schilderijen bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Mooie schilderijen

Laat je verrassen door ons prachtige aanbod met mooie schilderijen op een materiaal én formaat naar keuze. De materialen waaruit je kunt kiezen zijn,

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld staal
  • Acrylglas (ook wel plexiglas genoemd)

De formaten variëren per ontwerp en beginnen meestal rond de 60cm als langste kant en gaan zo groot als de resolutie het toelaat. Bij de meeste schilderijen is dit ca. 160cm, maar er zijn ontwerpen bij die tot wel 360cm gaan. 360cm is namelijk het grootste formaat wat onze systemen aankunnen.  

Wij maken alle schilderijen zelf, volledig maatwerk van Hollandse bodem. Ook de meeste ontwerpen komen uit onze eigen ontwerpstudio. Natuurlijk bieden we naast onze eigen unieke ontwerpen óók de bekende werken aan van de Oude Hollandse meesters.

Een huis is niet af zonder kunst

Ik hoorde laatst de volgende uitspraak van een binnenhuis architect “een huis is niet af zonder kunst”. En eigenlijk klopt dit wel. Althans, wanneer je de kunst zelf maakt of persoonlijk samenstelt, precies hoe jij het wilt hebben. Dus precies in het juiste formaat met het design en materiaal wat bij jou past.

De service

Op het moment van schrijven worden wij beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,8. Ik ga er vanuit dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en de verkregen service.

Wil je zelf nou zo’n gaaf schilderij aan de muur, maar twijfel je over het formaat, het materiaal of het kleurgebruik? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag, dit advies is helemaal gratis. Ook wanneer je iets aangepast wilt hebben, laat het ons weten, ook een kleine aanpassing doen we zonder meerprijs.

Hieronder vind je onze schilderijen top 6
Mooie schilderijen zoals, mooie schilderijen woonkamer of mooie landschap schilderijen met oog strelend tafereel. Een gewaarwordingen teweegbrengend schilderij van bijvoorbeeld, dieren of vergezichten. Een prachtig, heel erg mooi en aantrekkelijk schilderij, geschilderde voorstelling zoals mooie schilderijen.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel