Industriële muurdecoratie

Zoek je industriële muurdecoratie?
Je hebt een stoer en industrieel interieur, en om deze industriële-look hélemaal af te maken moet daar natuurlijk industriële muurdecoratie bij. Wat hierbij erg belangrijk is, zijn natuurlijk de kleuren en de afmetingen. Een industrieel interieur is namelijk al lang niet meer zo koud en kil als enkele jaren geleden, sterker nog, heel vaak word dit interieurtype gecombineerd met een andere stijl, zelfs met interieurstijlen die niet direct voor de hand liggen zoals chique of modern.

Terugkomend op de afmetingen en de kleuren van industriële muurdecoratie. Iedereen woont anders. De één woont groot, de andere klein, in een appartement of in een landhuis, iedereen heeft zo een eigen situatie.  Het is dus belangrijk om de industriële wanddecoratie af te stemmen op jouw eigen situatie en smaak. Wil je bijvoorbeeld een industrieel schilderij boven jouw bank, dan moet de muurdecoratie niet te klein zijn, maar ben je opzoek naar een muurdecoratiestuk om een hoekje te decoreren, dan kun je wellicht beter voor een kleiner formaat gaan. Andere onderwerpen om over na te denken zijn, ga ik mijn muurdecoratie ophangen of neerzetten en welke kleuren zitten er nu in mijn interieur die ik terug wil zien in mijn muurdecoratie.

Wil je onze muurdecoratie direct bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Industriële muurdecoratie

Terugkerende begrippen bij industrieel wonen zijn sobere tinten zoals: zwart en grijs gecombineerd met de materialen: steen en metaal. Wanneer je deze vier pijlers als leidraad gebruikt, dan krijg je al snel een industriële sfeer.
Wat wij veel zien, wanneer iemand advies vraagt over industriële muurdecoratie, is dat er vaak gekozen word voor een schilderij met dieren in de hoofdrol. Hierboven zie je een prachtig leeuwenschilderij in zwart wit kleurstelling uit onze eigen ontwerpstudio. Dit schilderij kun je bestellen op een formaat én materiaal naar keuze. Het kleinste formaat is een 45x60cm en het grootste formaat is 160x125cm. De materialen waaruit je kunt kiezen zijn,

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld metaal
  • Acrylglas

In de footer van de website lees je alles over deze stoere materialen.

INDUSTRIELE MUURDECORATIE OPHANGEN

Hoe hang je industriële muurdecoratie eigenlijk op?
Daar zijn meerdere mogelijkheden voor,

  1. Je hangt de muurdecoratie niet op, maar je zet het neer. Zet het niet té scheef neer want dan kan het op termijn doorbuigen. Plaats het dus relatief recht tegen een muur.
  2. Hang de muurdecoratie op met afstandhouders. Wanneer je kiest voor afstandhouders, dan komen er 4 kleine gaatjes in jouw kunstwerk. Door deze gaatjes gaat een afstandhouder met grote, stoere kopschroef waardoor het industriële kunstwerk ca. 1 centimeter van de muur komt te hangen. Deze afstandhouders leveren wij in RVS en zwart.
  3. Met een ophangplaat komt jouw industriële muurdecoratie “plat” tegen de muur te hangen, je ziet het ophangsysteem dus niet. Er komt een plaat achterop de muurdecoratie die je in een meegeleverde muurbeugel hangt.

ADVIES OVER INDUSTRIELE MUURDECORATIE

Twijfel je na het lezen van deze informatie nog? Geen probleem, neem gerust contact met ons op voor gratis advies. Stuur bij voorkeur een foto van jouw woonkamer én een foto van de muur waar je de industriële muurdecoratie wilt ophangen. Deze foto’s kun je mailen naar: info@sterkaandemuur.nl. Let op, maak de foto’s niet te groot want dan komen ze soms niet over. Heb je binnen 24 uur (in werkdagen) geen reactie van ons ontvangen, dan kun je er vanuit gaan dat de foto’s niet overgekomen zijn.

KORTING

Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode die je direct kunt besteden. Deze code is éénmalig te gebruiken en is geldig tot de laatste dag van deze maand, inschrijven doe je hier

Hieronder zie je onze industriële muurdecoratie top 6  
met daarin oa. wanddecoratie industrieel met stoere accessoires en vormen én veel metalen details en industriële decoratiestukken aan de wand zoals industriële muurdecoratie.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel