Muurcirkel groot

Zoek je, muurcirkel groot?
Stel jouw eigen muurcirkel samen bij Sterkaandemuur.nl.
Kies je favoriete print, de grote, het materiaal én het ophangsysteem.

Wil je de collectie muurcirkels direct bekijken, klik dan op onderstaande afbeelding.
Muurcirkel groot:
Muurcirkel groot

De meeste muurcirkels van Sterkaandemuur.nl zijn volledig uniek. Wij hebben een eigen ontwerpstudio waardoor onze muurcirkels alleen verkrijgbaar zijn bij ons én onze partners.

Rond, helemaal trending
Rond en groot is de trend. In het interieur mag alles weer cirkelvormig zijn. Ronde, grote tafels, ronde vloerkleden en dus óók ronde wanddecoratie.  

De materialen

  • Aluminium dibond

Twee aluminium platen met daartussenin een kunststof kern, licht van gewicht, weersbestendig en haarscherp.

  • Geborsteld metaal

Ook bij dit materiaal is er gekozen voor twee aluminium platen met een kunststof kern, maar dit keer is de buitenkant geborsteld. Dit geeft een robuust en stoer effect.

Groot, groter, grootst
In onze maattabel staat 120cm als grootst mogelijke formaat muurcirkel. Dit klopt echter niet helemaal. Wij kunnen nóg veel grotere muurcirkels maken. Omdat wij alle muurcirkels die online staan aanbieden inclusief gratis verzending, staan de grotere muurcirkels er niet tussen. Een hele grote muurcirkel moet soms namelijk met een vrachtwagen vervoerd worden. Wil je graag een grotere muurcirkel dan in de tabel is aangegeven? Neem dan contact met ons op, we maken graag een offerte voor je op maat.

Verzending
De verzending van een muurcirkel tot 120cm, is altijd gratis.  Een kleiner formaat zal worden verzonden met een regulier verzendbedrijf zoals PostNL of DHL en wanneer je voor een groot exemplaar kiest, dan wordt er een koerier ingeschakeld.

Speciale wensen
Heb je speciale wensen? Moet er een kleur worden aangepast, de afbeelding gespiegeld worden of wil je ergens een naam of tekst in verwerkt zien, geen probleem! Wij maken alle muurcirkels zelf waardoor we alles naar wens kunnen aanpassen.

In Friesland gemaakt
Alle muurcirkels worden in Friesland gemaakt, geen Chinees massaproduct dus, maar een uniek, door je zelf samengestelde muurcirkel.

Muurcirkel ophangen
Een muurcirkel hang je het beste op met een ophangplaat, deze kun je toevoegen tijdens het bestelproces.  Een ophangplaat komt achterop de muurcirkel en is voorzien van een beugel. Bij de ophangplaat wordt een muurbeugel meegeleverd, deze bevestig je, met de meegeleverde bevestigingsmaterialen, in de wand. De beugel van de ophangplaat past precies in de muurbeugel waardoor jouw muurcirkel stevig aan de muur hangt.

Muurcirkel collage
Kun je geen keuze maken? Je kunt in plaats van één grote óók meerdere kleinere muurcirkels bij elkaar hangen, een collage wordt dat genoemd. Zo’n collage kun je in de loop der tijd eventueel uitbreiden met meerdere cirkels.

Korting op jouw muurcirkel
Ja, je leest het goed. Je kunt korting krijgen op een prachtige, grote muurcirkel. Je kunt je namelijk inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als dank voor deze inschrijving ontvang je een kortingscode die je direct kunt besteden. Maar let op, deze code kun je maar 1 keer gebruiken en is geldig tot de laatste dag van deze maand, inschrijven doe je hier

Bekijk hieronder onze muurcirkel top 6
Muurcirkel groot
, enorme muurcirkels met een fikse diameter. Een bovengemiddeld grote wandcirkel tot wel 120cm, de omvang is kolossaal. Het is dus een grote muurcirkel, ook wel muurcirkel groot.  

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel