Muurcirkel bloemen

Zoek je, muurcirkel bloemen?
Bij Sterkaandemuur.nl stel je jouw eigen muurcirkel met bloemen helemaal zelf samen!
Wij hebben een prachtige collectie muurcirkels met veel verschillende bloemen, boeketten, stillevens van vele bloemsoorten.

Wil je onze muurcirkels met bloemen bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Muurcirkel bloemen

Unieke designs
Sterkaandemuur.nl heeft zelf een ontwerpstudio waar wij prachtige muurcirkels met bloemen maken. Deze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons en onze partners. Hierdoor zijn veel muurcirkels met bloemen uniek. Ook staan er muurcirkels met stillevens en bloemen online die afkomstig zijn van andere makers zoals de bekende Hollandse meesters, denk bijvoorbeeld aan het stilleven van Jan Davidsz. de Heem. Dergelijke meesterwerken mogen in een kunstcollectie natuurlijk niet ontbreken.

Limited edition muurcirkels
Zo nu en dan hebben wij een handgeschilderde limited edition muurcirkel online staan. Wij vinden het écht super leuk om incidenteel, exclusieve schilderijen te maken. Dit doen we niet voor het geld, ze kosten namelijk (ongeveer) hetzelfde als onze reguliere wandcirkels. Meestal schilderen wij deze gelimiteerde cirkels met bloemen of planten.

Muurcirkel bloemen ophangen
Een muurcirkel met bloemen ophangen, dat doe je eenvoudig met de muurcirkel ophangplaat. Deze plaat komt achterop jouw muurcirkel en is voorzien van een beugel. Bij deze ophangplaat wordt een muurbeugel meegeleverd die je in de wand kunt bevestigen. De beugel van de ophangplaat past hier precies in waardoor de muurcirkel stevig aan de muur hangt. Uiteraard komt deze ophangplaat inclusief bevestigingsmateriaal. Hieronder zie je hoe zo’n muurcirkel ophangplaat eruit ziet.

Muurcirkel bloemen ophangen
Stel je eigen muurcirkel met bloemen samen

Bij ons stel je jouw eigen muurcirkel met bloemen samen. Zo bepaal je zelf natuurlijk het design, maar ook het formaat, het materiaal van jouw muurcirkel én of je er een ophangplaat bij wilt. Zo heb jij de volledige regie over hoe de muurcirkel met bloemen eruit komt te zien.

De materialen waarvan jouw muurcirkel met bloemen kan worden gemaakt zijn,

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld aluminium

In de footer van onze website lees je alles over deze materialen.

Maatwerk
Wij maken alle wandcirkels zelf in onze ontwerpstudio in Friesland. Wij maken de muurcirkel pas wanneer jij een bestelling bij ons plaatst. Hierdoor kunnen wij alles aanpassen. Wil je ergens iets aangepast hebben zoals een kleuraanpassing, een naam of tekst ergens in verwerkt zien of wil je de afbeelding gespiegeld op de muurcirkel hebben? Alles is mogelijk en wij rekenen voor dergelijke aanpassingen niets extra’s. Wél neemt de productie van de muurcirkel dan ca. 1 dag extra in beslag.

Korting op jouw muurcirkel bloemen
Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode die je direct kunt besteden op een wandcirkel. Deze code is eenmalig te gebruiken en geldig tot de laatste dag van deze maand, inschrijven doe je hier

Heb je na het lezen van deze lap tekst nog vragen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Bekijk hieronder onze muurcirkel bloemen top 6
Een muurcirkel bloemen met zijn ronde vorm en prachtige bolling met daarop schitterende prints of schilderingen van verschillende bloemen of een bloem aan de muur. Muurcirkels met bloemen zoals een bloemknop, planten, bloesem of allemaal bloemetjes. Een muurcirkel bloemen bestaat uit wanddecoratie, gemaakt in één ronde lijn, oftewel een muurcirkel bloemen.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel