Hexagon wanddecoratie

Prachtige, zeshoekige vorm voor aan de muur. Oftewel hexagon wanddecoratie.

Onze hexagons zijn bestand tegen vorst en water en hierdoor uitermate geschikt om jouw woonkamer, slaapkamer, tuin of zelfs badkamer mee te decoreren.

Je ziet ze steeds vaker, hexagons. Je komt ze tegen in woonbladen of tv programma’s. En meestal worden er dan hele mooie collages mee gemaakt. Meestal begint zo’n collage met 1 of 2 hexagons aan de muur, maar al snel worden dat er vaak meer. Het leuke van hexagons is, je kunt er letterlijk eindeloos mee combineren. Zo kun je starten met een mooie afbeelding van Kontoer design en er bijvoorbeeld een aantal kleinere hexagons met familiefoto’s omheen hangen. Zo heb je toch een stukje kunst aan de muur, maar is het ook nog persoonlijk én uniek.

Ben je benieuwd naar onze hexagon wanddecoratie, klik hier

Hexagon wanddecoratie

De voordelen van de hexagon muurdecoratie van Kontoer design

Kontoer design staat voor unieke designs op duurzame kwaliteitsmaterialen die een leven lang mee kunnen gaan. Bovendien stel je de hexagon zelf samen. Je kiest zelf een design, een materiaal, een formaat én een ophangsysteem. Zo stel je jouw hexagon wanddecoratie zelf samen.

De materialen die Kontoer design voor de hexagons gebruikt zijn;

  • Aluminium dibond
  • Acrylglas

In het artikelenoverzicht lees je meer over deze prachtige, duurzame materialen.

Hexagon collages

Zoals hierboven al geschreven is kun je hele mooie collages van hexagons maken. Vaak begin je met één of twee hexagons en vul je deze in de loop der tijd aan. Maar waar plaats je die 3e, 4e en opvolgende hexagons nou eigenlijk..
Dat is een goede vraag. Uiteraard bepaal jij dit helemaal zelf, maar er zijn wel enkele handvaten.

  1. Doe wat jezelf mooi vind.
  2. Plaats de donkere afbeeldingen bij elkaar om toch een egaal geheel te krijgen. Doe dit uiteraard ook met de lichtst- gekleurde afbeeldingen.
  3. Werk in de breedte. Maak een prachtige, brede vorm, bijvoorbeeld boven de kast of bank.
  4. Het kan niet gek genoeg, maar doe wat jij leuk vind. Zo kom je complete bloemen tegen of een land, staat of stad. Google de woorden “Hexagon collage maken” maar eens. Je komt hele bijzondere creaties tegen.  

 

Een hexagon is een zeshoekig paneel met daarop een foto, decoratieve afbeelding, print of patroon om aan de wand te hangen. Zeshoekige fototegels zoals deze hexagon wanddecoratie past in ieder interieur. Hexagon muurdeco is een zeskant of zeshoek, ook wel hexameter genoemd. Het betreft een vorm die gebruikt wordt als decoratie voor aan de wand met een interieur toepassing.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel