Muurcirkels

Unieke, ronde muurcirkels op een sterk materiaal zoals aluminium of geborsteld staal.

Nieuw bij Sterkaandemuur.nl, Muurcirkels. Sinds kort leveren wij prachtige ronde wanddecoratie op een materiaal én formaat naar keuze.
Zo hebben wij schitterende ontwerpen die alleen bij ons verkrijgbaar zijn. Een veel verkocht ontwerp is bijvoorbeeld de Lion couple. Dit is een muurcirkel van twee leeuwen in zwart wit. Maar ook de ronde schilderijen met bloemen doen het erg goed en passen heel goed in een interieur van deze tijd!

Muurcirkels

Muurcirkel 

Het ophangen van een wandcirkel is erg eenvoudig. Het beste kun je kiezen voor de ophangplaat welke speciaal bedoeld is voor dit soort muurcirkels. Je besteld deze eenvoudig mee in het besteloverzicht. Doordat het voor ons een nieuw concept is, staan nog niet al onze ontwerpen als muurcirkel online. Mocht je in een andere rubriek een mooie afbeelding zien die je graag op een muurcirkel zou willen bestellen, laat het ons dan gerust weten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het hele assortiment muurcirkels bekijken? Klik dan bovenin het menu op “ronde schilderijen”.

Wist je dat je ook heel mooi muurcirkels kunt combineren? 
Sterkaandemuur.nl geeft gratis interieuradvies. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem gerust contact met ons op. 

 

Ronde muurdecoratie zoals muurcirkels zijn ronde, bolle afbeeldingen gedrukt op een metalen plaat voor aan de wand. Echte decoratie voor aan de muur. Wandcirkels zie je dan ook vaak in woonmagazines. Muurdecoratie rond in hip en modern. Wil je zelf een wandcirkel of misschien wel wandcirkels aan de wand? #muurcirkels #Ronde schilderijen #Muurcirkel

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel