Schilderij op staal

Een schilderij op staal is een uniek accessoire voor aan de muur. Het gebruikte materiaal maakt een stoere indruk en oogt ontzettend robuust. Dus heb je een industrieel interieur of houd je van de rauwe randjes om het bijzonder te maken? In metaal, staal en bijvoorbeeld met de ijzeren schilderijen zorg je voor een geweldige toevoeging op de rest van de inrichting in de woonkamer, de slaapkamer of op een andere plek in huis. 

Schilderij op staal

Jouw eigen schilderij op staal en metaal

De schilderijen op metaal, staal en ijzer maken we helemaal naar jouw wens. Het is jouw foto of afbeeldingen die we afdrukken, waarmee we zorgen voor een unieke en prachtige verschijning. Het materiaal geeft de afbeelding die je kiest een heel andere dimensie, waarmee we ervoor zorgen dat je jouw eigen kunstwerk kunt laten creëren.

We selecteren zorgvuldig het beste staal. Daarmee zorgen we ervoor dat je kunt rekenen op een mooi geheel, waarbij jouw afbeelding zorgt voor het unieke ontwerp waar je naar op zoek bent. En heb je op een andere plek in huis al stalen, metalen of misschien ijzeren elementen die je wilt aanvullen? Wij zorgen ervoor dat je dit subtiel terug kunt laten komen of dat je juist een overweldigende en verpletterende indruk kunt maken met het schilderij dat we voor je maken.

Gemaakt van staal

De schilderijen met staal zorgen voor een unieke verschijning, dankzij het gebruikte materiaal. Staal, metaal en ijzer zijn niet bepaald gangbaar, waardoor het al snel origineel en industrieel oogt.

Let op: we gebruiken aluminium voor onze schilderijen op staal. Dat is het enige materiaal dat voorkomt dat het gewicht te groot zou zijn, waardoor je het niet had kunnen ophangen. Dat heeft gevolgen voor witte elementen in het schilderij, omdat die niet gedrukt kunnen worden. Het geeft een stoer effect. En heb je dat toch liever niet? Bekijk dan de schilderijen op acrylglas (https://www.sterkaandemuur.nl/c-4923375/acrylglas/).

Dankzij het gebruik van staal kun je jouw schilderij in metaal of ijzer prachtig aan de muur ophangen. Het 3mm dikke staal is stevig genoeg voor een robuuste uitstraling, zonder dat het gewicht aan de andere kant te hoog oploopt. Bovendien kun je het schilderij ophangen met of zonder afstandhouders, waardoor je daarin de volledige vrijheid heeft.

Tip: wil je het schilderij op staal buiten gebruiken? Het materiaal dat we gebruiken kan uitzetten en krimpen bij temperatuurverschillen. Dit zorgt ervoor dat de wanddecoratie zo lang mogelijk mooi blijft, ook als je het in de tuin ophangt.

Wil je direct het hele assortiment inzien? Druk dan op onderstaande knop;

Schilderij staal bestellen

Schilderij op staal bestellen

Wil je een schilderij op staal bestellen? Wij zorgen er met de unieke wanddecoratie dat je iets unieks en moois aan de muur kunt hangen. Zorg voor een origineel schilderij op ijzer of metaal, waarvoor we gebruik maken van hoogwaardig staal.

Schilderij op staal 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel