Aluminium dibond schilderij

Wil je een aluminium schilderij laten maken? Misschien wel het mooiste materiaal dat daarvoor beschikbaar is. Het materiaal is bijzonder stevig, oogt stoer en modern en is aan de andere kant gelukkig niet zwaar. Dat betekent dat je de wanddecoratie overal in huis kunt ophangen, natuurlijk met de afbeeldingen die jij graag wilt gebruiken.

Aluminium dibond schilderij

Jouw eigen schilderij op aluminium

Heb je een mooie foto of een afbeelding op het oog, die je graag als schilderij zou ophangen? Wij zorgen er op aluminium voor dat het de aandacht krijgt die het verdient, bijvoorbeeld bij jou in de woonkamer, de slaapkamer of meteen bij de entree.

We zorgen er met de alu art wanddecoratie voor dat je gebruik kunt maken van een uniek materiaal, dat ervoor zorgt dat er automatisch een originele verschijning ontstaat. Het is een mooi accessoire binnen de rest van jouw interieur, waar je hiermee een modern tintje aan toevoegt. Ondanks het originele en unieke karakter creëer je rust en eenheid in je interieur.

Gemaakt van aluminium

Voor het schilderij op aluminium maken we gebruik van aluminium dibond. Dat is een ‘sandwich’ van twee platen aluminium, met ertussen een kern van kunststof. Op die manier is het materiaal nog lichter dan alleen aluminium, zonder dat het de stevigheid verliest.

Uiteraard zorgen we er op de dibond wanddecoratie voor dat we jouw afbeelding of foto haarscherp drukken. Met name wit vormt een uitdaging. Daarom zorgen we eerst voor een witte laag op het materiaal, zodat jij zeker weet dat wit ook echt wit blijft. Het zorgt voor een stoere staalachtige uitstraling, met een haarscherpe foto of afbeelding voor bij jou aan de muur.

Dus zoek je naar een print op dibond of gaat het je om de mooie schilderijen op aluminium die je ook graag wilt laten maken? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit aluminium dibond, om jouw afbeelding of foto op een geweldige manier tot z’n recht te laten komen.

Wil je direct het hele assortiment inzien? Druk dan op onderstaande knop;

Aluminium dibond bestellen

Aluminium dibond schilderij 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel