Plexiglas schilderij 

Plexiglas schilderij laten maken? Het is een prachtig materiaal, waarmee je zorgt voor unieke en originele wanddecoratie voor bij jou aan de muur. Hang het op in de woonkamer, de slaapkamer of op een andere plek in huis, als een mooie toevoeging op de rest van jouw interieur.

Plexiglas schilderij

Jouw schilderij op plexiglas

Heb je een mooie foto gemaakt, kijk je al langere tijd naar een afbeelding waar je ontzettend blij van wordt of heb je een ander plan? Met plexiglas wanddecoratie kun je er iets moois van maken voor bij jou aan de muur. Het wordt een waar schilderij, waarbij zowel de afbeelding als het gebruikte materiaal ervoor zorgen dat het een unieke verschijning zal zijn waar je naar blijft kijken.

Bovendien zorgen we bij het schilderij op plexiglas voor handige afstandhouders of een stevige ophangplaat. Op die manier kun je het materiaal echt tot z’n recht laten komen. De afbeelding of de foto die je kiest komt nog veel meer in de belangstelling te hangen, omdat je zorgt voor een mooi contrast ten opzichte van de muur. De afstandhouders zorgen voor een paar centimeter afstand, waardoor de kleuren en details meer zullen opvallen.

Tip: wil je het schilderij op plexiglas eigenlijk niet ophangen? Je kunt het ook neerzetten, bijvoorbeeld op een wandplank. Uiteraard heb je er de afstandhouders in dat geval niet bij nodig.

Gemaakt van acrylglas

Voor de plexiglas schilderijen maken we gebruik van acrylglas. Het is een oersterk materiaal, waardoor 5mm voldoende is om dit superstevig te produceren. Wij drukken de wanddecoratie op dit materiaal af, waarmee je zorgt voor een mooi schilderij dat zonder problemen een leven lang mee zal gaan.

Het materiaal is goed van kwaliteit en zorgt voor unieke muurdecoratie. Dat komt natuurlijk door de afbeelding of foto die je kiest, net als door het gebruikte materiaal. Op die manier is het een geweldige verschijning, die je zelf kunt ophangen of aan iemand anders cadeau kunt doen. Waar je ook voor kiest, met de schilderijen op plexiglas weet je zeker dat je een bijzondere keuze maakt die meteen op zal vallen bij jou of iemand anders aan de muur.

Wil je direct het hele assortiment inzien? Druk dan op onderstaande knop;

plexiglas bestellen

Plexiglas schilderij 

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel