Schilderij van leeuwen

Sterk, snel, stoer, gevaarlijk, maar bovenal prachtig! We hebben het natuurlijk over leeuwen. Het is niet voor niets dat de leeuw hét dier is wat het vaakst van alle dieren vereeuwigd is op een schilderij of poster.

Sorry dames, maar hierbij wordt meestal gekozen voor het mannetje. Deze is groter, sterker, heeft grote manen en iets meer charisma dan zijn vrouwlijke partner.

Maar niet getreurd, bij ons vind je ook heus een mooi schilderij van een vrouwtjes leeuw of zelf een liefdeskoppels of welpen.

Mocht je dit verhaal over schilderij van leeuwen niet willen uitlezen, maar direct de leeuwencollectie willen bekijken, ram dan op de rode knop hieronder,
leeuwen knop

Bij ons vind je

  • Schilderij van leeuwen
  • Schilderij van leeuwenkoppels
  • Schilderij van leeuwen koppen
  • Schilderij van vrouwtjes leeuw
  • Schilderij van leeuwenwelpen

Schilderij van leeuwen

Hierboven zie je het prachtige schilderij met titel “Lion couple”. Deze Lion couple is het meest populaire schilderij van leeuwen uit de hele collectie van Sterkaandemuur.nl
Je kunt deze afbeelding bestellen op een formaat naar keuze, maar ook nog op een materiaal naar keuze. Zo bepaal jezelf wat je betaald en welke uitstraling jouw schilderij van leeuwen eruit komt te zien. Onze materialen bestaan uit: aluminium dibond, geborsteld staal en acrylglas. Drie prachtige materialen waarop een schilderij van leeuwen prachtig tot zijn recht komt!

Naast digitale kunststukken als bovenstaande Lion couple hebben wij ook echte foto’s van leeuwen in ons assortiment.

Leuke weetjes
Wist jij dat de leeuw vroeger ook in Nederland voorkwam?
Deze leeuw is niet precies hetzelfde als de bekende leeuw uit Afrika, maar is er wel nauw aan verwant. Rond 1810 zijn er voor het eerst resten gevonden van deze leeuw die de naam “Grottenleeuw” heeft meegekregen. Deze leeuw was ongeveer 10% groter dan de huidige Afrikaanse leeuwensoort.

Een leeuw kan snelheden behalen van zo’n 80kmh.
Leeuwen worden meestal 10 tot 14 jaar oud, maar de oudste leeuw werd 19 jaar en is gestorven in de Antwerpse zoo.
Leeuwen zijn niet extreem groot, maar wel zwaar. Een mannetje kan zomaar 200 kilo wegen.

Of bovenstaande allemaal op waarheid is berust, geen idee. Wij plukken alle informatie over leeuwen ook gewoon van internet..

Heb je na het bekijken van de leeuwen collectie nog niet het juiste schilderij van leeuwen gevonden? Je kunt ons altijd een berichtje sturen. Wanneer er dan een nieuw schilderij van leeuwen online komt, stellen wij jou hiervan middels e-mail op de hoogte.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over een schilderij van leeuwen, materialen of over interieuradvies kun je altijd contact opnemen. Op de contactpagina tref je meerdere contactmogelijkheden aan.

 

Wil je zelf een schilderij van leeuwen aan de muur hangen? Bekijk dan de volgende rubrieken: Katachtigen, Leeuwen, Roofdier, Schilderij van leeuwen, Afrika, King, Koning van de dieren, Wilde dieren, Schilderij van leeuwen. Verwerk deze prachtige afbeeldingen in je eigen interieur en stijl je woonkamer af met een schilderij van leeuwen. Bestellen van leeuw wanddecoratie doe je eenvoudig en veilig. Hang een schilderij van leeuwen aan de muur. Voor ophangtips kijk je in de footer van de website.

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel