Schilderij met paarden

Krijg jij geen genoeg van dit prachtige dier? En wil je ook binnenshuis genieten van paarden?
Decoreer dan de ruimtes waar je veel verblijft met een schilderij met paarden.

Groot, klein, dik of dun, je bepaald zelf het formaat en het materiaal waarop jouw gekozen afbeelding van het paard wordt afgedrukt zodat het altijd bij jou én de ruimte past.
Je hebt ze groot en klein, maar wat alle paarden gemeen hebben is het respect wat ze genieten van hun ruiter of verzorger. Heb je zelf een mooie foto van een paard en wil je deze laten afdrukken op één van onze materialen? Ook dit is mogelijk.

Klik op onderstaande knop om onze volledige collectie paarden schilderijen te bekijken;

Paarden schilderij bestellen

Bekijk de hele collectie “schilderij met paarden” in de volgende categorieën:

  • Paardensport
  • Pony’s
  • Ruiter
  • Schilderij met paarden

Schilderij met paarden

Hierboven zie je ons “Wild paard in natuurlijke omgeving”. Dit schilderij kun je bijvoorbeeld bestellen vanaf 60x40cm tot wel 120x80cm op aluminium dibond, plexiglas of geborsteld staal. Alle informatie over onze prachtige materialen vindt je in de footer onderaan de website.

Paarden staan natuurlijk bekend om hun kracht en zachtaardige, trouwe karakter, hun hoge intelligentie en bovenal hun bijzonder connectie met mensen. Naast echte afbeeldingen van paarden hebben wij ook geschilderde stukken, welke nadien gedigitaliseerd zijn, in de collectie. Een voorbeeld hiervan is het schilderij van Anthony Oberman van Harddraver de Vlugge.

Schilderij met paarden

Heb je na het bekijken van onze collectie nog niet het juiste schilderij met paarden gevonden? Je kunt ons altijd een berichtje sturen. Wanneer er dan een nieuw schilderij met paarden online komt, stellen wij jou hiervan middels e-mail op de hoogte.

Leuk weetje

Wist jij dat een paard al duizenden jaren als muurdecoratie wordt gebruikt?
Het oudste “schilderij” met paarden erop dateert ongeveer van 35.000 jaar geleden. Dit betreft natuurlijk geen Rembrandt, maar is een oude rotstekening in een grot in Spanje. De kunstenaar is helaas onbekend..
Veel van deze “kunstwerken” zijn eenvoudig getekend, maar sommige zijn écht goed gemaakt, zeer gedetailleerd en goed bewaard gebleven. Sommige grotten zijn toegankelijk voor publiek. Mocht je ooit in Spanje op vakantie zijn dan is het echt een aanrader om zo’n schilderij met paarden te bekijken!

Paarden

Informatie over paarden

Een paard kan wel 30 jaar oud worden, maar het oudste paard ooit was 51 jaar oud! Er zijn “deskundigen” die beweren dat er in Engeland een paard geleefd heeft welke 62 jaar is geworden.
Een paard kan wel 1.000 kilo wegen.
En het aller snelste paard ooit rende 88kmh. Je kon er bijna mee de snelweg op..
Het grootste paard ooit had een schofthoogte van 219cm!

Of bovenstaande allemaal op waarheid is berust, geen idee. Wij plukken alles ook gewoon van internet..

Heb je nog vragen?

Voor vragen over een afbeelding, materialen of over interieuradvies kun je altijd contact opnemen. Op de contactpagina tref je meerdere contactmogelijkheden aan.

 

Paarden schilderijen, Paarden kunstwerk, Schilderij met paarden, Steigeren, Pony, Hoeven, Manen, Hoefijzers, Paarden, Paardenkunst, Schilderij op de manege. Heb je nog vragen over schilderij met paarden of wil je deze in het echt zien, neem gerust contact met ons op om deze schilderijen te bezichtigen in onze galerie. Deze hoefdieren  uit de onevenhoevigen familie der paardachtigen, ook wel: Equus caballus of paard genoemd. Vroeger een trekdier of werkpaard, tegenwoordig een grote vriend. Hang het schilderij met paarden in de woonkamer als wanddecoratie.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel