Muurcirkels

Unieke muurcirkels die je zelf volledig kunt samenstellen. Bij ons bepaal je zelf het formaat van je muurcirkel, het materiaal (je hebt keuze uit aluminium dibond of staal), de afbeelding en of je er een ophangbeugel op wilt hebben. 

Ronde vormen zijn helemaal nu! Daarom maken wij onze interieuraccessoires nu ook in rondjes. Muurcirkels zijn echte eye catchers in jouw huis of op je werk, want jij bepaalt zelf hoe wij jouw muurcirkel maken. Hierdoor past het altijd in jouw eigen interieur. 

Muurcirkels

Onze muurcirkels worden allemaal in Nederland ontworpen en gemaakt. 
Wij zijn zo overtuigd van onze muurdecoratie dat wij hier kwaliteitsgarantie op geven. 
Je hebt keuze uit twee materialen welke beide bestand zijn tegen vocht. Je kunt ze dus ook in een vochtige ruimte zoals een badkamer ophangen, maar ook prima buiten gebruiken. 

Ben je benieuwd naar onze muurcirkels? Kijk dan bovenin het menu bij "ronde schilderijen".

Prachtige wand- en muurcirkels voor aan jouw muur: Ronde schilderijen zoals bol, cirkel, rond, een muurcirkel of muur cirkels voor aan de wand, ook wel: kring, vlak, rondje, cirkel, bol, rond, rondte voor aan de muurwand, Afscheiding voor in het interieur bestaande uit woonaccessoires en muurdecoratie. Een muurcirkels met ronde vormen passen in iedere woonkamer en is een moderne toevoeging voor een interieur van deze tijd: muurcirkels

 

© 2019 - 2021 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel