Schilderij leeuw zwart wit 

Unike zwart wit schilderijen van de leeuw!  
Ben je opzoek naar een prachtig schilderij van een leeuw in zwart-wit
Goed nieuws, je hebt ze gevonden! Sterk aan de muur heeft een prachtige collectie zwart/wit afbeeldingen van dieren welke wij verwerken op een materiaal naar keuze. Sterker nog, jij stelt je eigen schilderij volledig zelf samen. Je kiest dus het materiaal, maar ook het formaat en eventueel het ophangsysteem. 

Schilderij leeuw zwart wit
Schilderij leeuw zwart wit

Hierboven zie je één van onze bestverkochte schilderijen uit de categorie: leeuwen
De afbeelding bevat een liefdeskoppel bestaande uit een stoere mannetjes leeuw met zijn prachtige vrouw in zwart/wit kleurstelling. 

Door de neutrale kleurstelling kun je eigenlijk nooit fout gaan met een zwart/wit schilderij. 

Ben je benieuwd naar de hele collectie zwart/wit schilderijen? Kijk dan bovenin het menu bij "kunst op sterke materialen" en klik vervolgens op dieren/zwart wit collectie. 

Nog een laatste dingetje, ben je van plan om direct te bestellen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 15% korting op je aankoop! Inschrijven doe je hier: nieuwsbrief 


Schilderij leeuw zwart wit wordt ook wel gevonden onder de volgende titels en woorden: Leeuw zwart wit en grijs. Echt roofdier met grote klauwen en lange manen uit Afrika. Harige leeuwin, prachtige muurdecoratie voor aan de wand. Dit schilderij in zwarte en witte tinten, donker én licht. Prachtige pigmenten, kleuren inkt en verf. Dit duistere schilderij van een leeuw en leeuwin zal uw muur decoreren: Schilderij leeuw zwart wit. 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel