Schilderij op maat 

Wil je schilderij op maat laten maken? Unieke schilderijen welke je op een formaat én materiaal kunt bestellen. 
Met grote regelmaat maken wij mensen blij met een prachtig schilderij op maat voor in de woonkamer, slaapkamer of kantoor. 
Zo hebben wij unieke afbeeldingen in de collectie die niemand anders aanbied, maar ook de meer bekendere stukken zijn precent zoals De Nachtwacht of het Stilleven van Jan Davidsz de Heem. 
Schilderij op maat bestellen: 
Schilderij op maat

Prachtig schilderij op maat bestellen. 
Op onze website kun je een afbeelding uitkiezen. Deze afbeelding kun je laten afdrukken op een formaat naar keuze tot vaak wel 200 cm groot. Je bepaald zelf ook het materiaal waarop wij deze afbeelding afdrukken. 
Je kunt kiezen uit oa;

- Plexiglas
- Aluminium dibond
- Geborsteld staal 

Heb je speciale wensen zoals kleur of wil je de afbeelding op een ander materiaal gedrukt hebben? Alles is mogelijk. 

Je koopt bij ons al een schilderij op maat vanaf €69,95. 

Ben je benieuwd naar onze maatwerk collectie? Klik dan bovenin het menu op "kunst op sterke materialen". 

***** PS. Wil je ook nog korting op de Maatwerk schilderij? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode van 15% die je direct kunt besteden! ***** 
Let op, deze code word maar 1 keer verstrekt en is geldig tot eind deze maand! 

Maatwerk schilderij 

Op maat gemaakte schilderijen die volledig naar wens worden samengesteld. Maatwerk is altijd mogelijk. Wil je zelf een schilderij op maat aan de muur hangen? Bekijk dan nu deze prachtige maatwerk schilderijen. Wil je een schilderij op maat laten maken of een afbeelding schilderen? Vanaf €69,95 verzorgt onze maatwerk specialist deze schilderijen voor jou in opdracht! Gun ons een maaterk opdracht en wij doen onze stinkende best. Onze schilderijen  zijn te bekijken in de online galierie en worden gekenmerkt door intense kleuren, werkelijk unieke kwaliteit en prachtig verf, kleuren of inkt: Schilderij op maat. Wil je strak of abstract aan de wand. Ons maatwerk kan op offerte. Wil je advies voor een maatwerk schilderij? Wij kunnen je adviseren. 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel