Hollandse meesters 

Hollandse meesters | Bekijk hier de hele collectie oude meesters uit Nederland. 
Lang geleden speelde Nederland een bijzonder grote rol op het wereldtoneel van kunst en schilderijen
Wanneer we over deze periode spreken hebben we het voornamelijk over de 17e eeuw, ook wel de Gouden eeuw genoemd. 
Hollandse meesters
Hollandse meesters

Hollandse meesters bestellen. 
Ondanks dat vele schilders die tegenwoordig zeer bekend zijn, vroeger vaak niet erkend en leefden vaak in erbarmelijke omstandigheden. Vincent van Gogh is hier één van de meest spreekmakende voorbeelden van. 
Juist dit gegeven maakt hun nalatenschap zo bijzonder en aantrekkelijk. 

Hollandse meester bestellen 

Wil je zelf een schilderij van een oude Hollandse meester aan de muur? 
Sterk aan de muur heeft een prachtige collectie van deze schilders online staan die je zelf kunt samenstellen. Zo kies je zelf de afbeelding, het materiaal, het formaat en het ophangsysteem. 

Je vind onze Hollandse meesters door bovenin het menu te klikken op: Kunst op sterke materialen en vervolgens: Artistiek en kunst

***** PS. Wil je ook nog korting op een Hollandse meester? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode van 15% die je direct kunt besteden! ***** 
Let op, deze code word maar 1 keer verstrekt en is geldig tot eind deze maand! 


Oude meesters 

Hollandse school met strenge oude leermeesters die les gaven in de unieke Nederlandse schilderkunst, ook wel Haagse schilderkunst genoemd. De Nederlandse ateliers en kunst- veilinghuizen gebruiken de termen als Hollandse schilderkunst of Hollandse school nog regelmatig. Hollandse kunst van Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw of eerder behoren tot de meest waardevolle schilderijen van de wereld. De Hollandse schilderkunst is dan ook bekend en toonaangevend over de hele wereld. Bekijk de schilderijen van Hollandse meesters zoals de stukken uit het Rijksmuseum hier online. 

#Hollandse meesters 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel