Schilderij op aluminium 

Een schilderij op aluminium, beter bekend als aluminium dibond, is één van de mooiste materialen om een prachtige afbeelding op af te drukken. 

Schilderij op aluminium

Schilderij op aluminium bestellen. 
Aluminium dibond bestaat uit twee aluminium panelen met daar tussenin een harde kunstof kern. Deze 3 panelen worden samengeperst tot één geheel. 

Een schilderij, afbeelding óf foto afdrukken op aluminium kan sinds enkele jaren en wordt steeds vaker gedaan. Het is echte een materiaal van deze tijd. Het materiaal heeft de uitstraling van metaal, maar dan iets matter, lichter van gewicht en veel betaalbaarder. Daarnaast kan het hel erg goed tegen vocht en is het UV-bestendig. 

Schilderij op aluminium ophangen 

Een schilderij op aluminium hang je het eenvoudigste op met onze RVS afstandhouders. 
Wanneer je aangeeft dat je een ophangsysteem bij de aluminium schilderij wilt bijbestellen, zorgen wij ervoor dat er vier kleine gaatjes in het schilderij worden gemaakt. Op ieder hoekje kun je vervolgens een afstandhouder plaatsen. 
Hieronder een voorbeeld van onze afstandhouders voor een schilderij op aluminium, 

Schilderij op aluminium ophangen

Levertijd van een schilderij op aluminium 

Hoe snel heb ik mijn schilderij op aluminium in huis? 

Dat kan heel snel. Wij nemen jouw bestellen meestal dezelfde dag nog in productie. Afhankelijk van de kleuren en het formaat is jouw schilderij op aluminium na 2 tot 3 dagen klaar. Hierdoor hanteren wij 3 tot 5 werkdagen voor het leveren van jouw schilderij. 

Schilderij op aluminium

Zwart wit afbeelding op aluminium  

Zoals je ziet wordt een zwart-wit afbeelding ook erg mooi weergegeven op aluminium dibond. 

Wil je meer informatie over een schilderij op aluminium, neem dan gerust contact met ons op! 

 

***** PS. Wil je korting op je schilderij op aluminium? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode van 15% die je direct kunt besteden! 

#Schilderij op aluminium 

 

Op deze pagina vind je alle informatie over aluminium, aluminium dibond en over schilderijen op aluminium. Denk aan informatie als gewicht, kwaliteit, ophangtips, kleurweergave etc. Alles om maar een goede keuze te kunnen maken. 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel