Koeien schilderij

Zoek je, koeien schilderij.
Een koeien schilderij staat werkelijk fantastisch in ieder interieur, dat is een waarheid als een koe! Wij hebben een prachtige collectie koeien schilderijen online staan, denk aan Hollandse koeien, maar ook Bizons, maar ook de prachtige Schotse hooglanders zijn van de partij. De meeste schilderijen van koeien zijn door onze eigen designers gemaakt en dus uniek in de kunstwereld.

Stel je eigen koeien schilderij samen

Bij Sterkaandemuur.nl stel je jouw eigen koeien schilderij samen. Je kiest zelf een mooie afbeelding uit, maar bepaalt ook zelf het formaat, het materiaal van het schilderij én het ophangsysteem. Zo heb je keuze uit tientallen ontwerpen, ca. 10 formaten, 3 materialen en 3 verschillende ophangsystemen. De materialen waarop je jouw eigen koeien schilderij kunt laten afdrukken zijn,

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld metaal
  • Acrylglas

Wil je onze koeien collectie bekijken, klik dan op onderstaande afbeelding.

Koeien schilderij

Wat voor koeien schilderijen hebben jullie eigenlijk?

Bij ons vindt je rechthoekige schilderijen, muurcirkels, geometrische vormen en wandkleden van koeien. Mocht je op een rechthoekig schilderij tegenkomen waarvan je de afbeelding graag op een wandcirkel wilt hebben, laat het ons gerust weten, wij produceren alles helemaal zelf waardoor we aan alle wensen kunnen voldoen. Ook wanneer er een tekst of naam in het koeien schilderij moet worden gezet of wanneer er een kleur aangepast moet worden, alles is mogelijk.

Je bent eruit, jij wilt een koeien schilderij aan de wand, maar.. je twijfelt over het formaat, de kleuren of voor welk materiaal je moet gaan. Neem gerust contact met ons op, ons advies is gratis. Het beste kun je een foto sturen via email naar: info@sterkaandemuur.nl met daarin een duidelijke afbeelding van jouw woonkamer en van de plek waar je het schilderij wilt ophangen.
(maak het bestand niet te groot want dan komt het misschien niet aan).

Het koeien schilderij ophangen

Je kunt een koeien schilderij heel mooi neerzetten, vooral met grote exemplaren zie je dit steeds vaker, op een kast of gewoon op de vloer, maar de meeste kopers kiezen er toch voor om het schilderij op te hangen. Dit kan op meerdere manieren. Bij het samenstellen van het koeien schilderij kun je aangeven welk ophangsysteem je meegeleverd wilt hebben. Bovenaan staan de RVS afstandhouders. Wanneer je hiervoor kiest, komen er 4 kleine gaatjes op iedere hoek van jouw koeien schilderij. De afstandhouder bestaat uit twee hoofdonderdelen, het busje en de kopschroef. Het busje komt achter het schilderij en schroef je vast in de muur. Vervolgens plaats je het schilderij tegen de busjes waarna je de kopschroef door de gaatjes in het busje draait. Nu hangt het koeien schilderij stevig én ongeveer 1 cm van de muur. Deze afstandhouders hebben we in staalkleur én in het zwart.

De tweede optie is, de ophangplaat. De ophangplaat komt achterop het koeien schilderij. Aan deze ophangplaat zit een beugel welke je met de meegeleverde ophanghaak aan de muur hangt. De haak bevestig je aan de wand waar de ophangplaat in haakt. In tegenstelling tot de afstandhouders, hangt het koeien schilderij nú niet ca. één centimeter van de muur, maar hangt het er vrijwel plat tegenaan.

Koeien schilderij ophangen 1Koeien schilderij ophangen 2

Ps. Wil je ook nog een interessante korting op jouw koeien schilderij ontvangen? Bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode die je direct kunt besteden. Let op, deze code is éénmalig te gebruiken en is geldig tot het einde van deze maand.

Hieronder zie je onze koeien top 6
Deze grote boerderijdieren zijn een ware aanwinst voor je woonkamer. Een rund, ook wel koe geschilderde voorstelling op een paneel of doek. Het wijfjesrund is een zeer schilder- geniek dier. Een ander woord voor een koeien schilderij is een os, rund, kalf, bul of beest. Koeien schilderij met een indrukwekkende stier, een koe en kalfjes waarbij de koeien mooi geschilderd zijn. Ook zijn er koeien portret en een koe op doek. De koe vereeuwigd in een landschap of vergezicht zoals een koeien schilderij van koeien kunstschilders.  
Het koeien schilderij in een weiland, op stal of in een kudde bij elkaar, ook een schildering van een koeienkop in present.
#koeien schilderij

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel