Digitaal kunstwerk

Zoek je digitaal kunstwerk?
Digitale kunst is niet meer dan kunst waarbij gebruik is gemaakt van een digitaal proces, in de meeste gevallen een computer. Een digitaal kunstwerk is niet met de hand geschilderd en word meestal gedrukt óf gebrand op een paneel, poster of papiersoort voor in een magazine. Wij beperken ons in dit stukje tot digitale kunst welke afgedrukt word op een paneel, zoals acrylglas, aluminium dibond of geborsteld metaal.

Digitale kunst bestaat pas sinds 1970, het begin van het digitale tijdperk, maar pas halverwege de jaren negentig, toen de computers krachtiger werden, nam de digitale kunst echt een enorme vlucht omhoog.
Een digitaal kunstwerk wordt gemaakt door een grafisch vormgever, ook wel digital designer genoemd.

Wil je onze digitale kunstwerken bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Digitaal kunstwerk

De voordelen van digitale kunstwerken.
De voordelen van digitale kunst ten opzichte van traditionele kunst is groot. Te beginnen met het tijdspan. Een groot schilderij kost maanden om te maken, terwijl je een digitaal kunstwerk, wanneer deze eenmaal klaar is, onbeperkt gedrukt kan worden. Hierdoor is een digitaal kunstwerk;

  • Goedkoper dan traditionele kunst
  • Voor meer mensen bereikbaar, je kunt namelijk onbeperkt doordrukken
  • Duurzamer, een digitaal kunstwerk gedrukt op een paneel kan heel lang mee

Wil je meer weten over digitale kunstwerken, heb je vragen of wil je iets door ons laten maken, neem dan gerust contact met ons op.

Hieronder zie je onze top 6
Digitale kunstwerken worden met een pc kun je digitale kunst kopen. Deze digitale bestanden kunnen worden afgedrukt waarna het een digitaal kunstwerk is. De digitale kunstenaar ook wel digital artist of vormgever, maakt het kunstwerk online waardoor het beschikbaar is voor een grotere groep. Een digitaal kunstwerk bestaat meestal uit een digitaal document. #Digitaal kunstwerk

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel