Kunst aan de muur

Zoek je, kunst aan de muur?
Unieke en betaalbare kunst voor aan jouw muur, dat vindt je bij Sterkaandemuur.nl. In enkele eenvoudige stappen hangt er spoedig een uniek, volledig op maat gemaakt kunstwerk aan jouw kale wand.

Geen massaproduct uit China, maar volledig, in Nederland gemaakte kunst.
Waarom zou je genoegen nemen met minder? Jij hebt de volledige regie over jouw kunstwerk, zo bepaal je zelf het ontwerp, het materiaal, het formaat én het ophangsysteem. Doordat wij alle kunst zelf maken, kunnen we het kunstwerk volledig afstemmen op jouw wensen, dus heb jij speciale wensen? Laat het ons weten, wij passen het kunstwerk gratis voor je aan. Hierdoor staat én past de kunst van Sterkaandemuur.nl altijd.

Kunst aan de muur hangen

Hoe hang je kunst eigenlijk aan de muur? Bij ons heb je vier opties,

  • Geen ophangsysteem
  • RVS afstandhouders
  • Zwarte afstandhouders
  • Ophangplaat

Wil je onze kunst direct bekijken? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Kunst aan de muur

De designers

Wij maken gebruik van onze eigen ontwerpstudio. Hier maken wij prachtige, maar bovenal unieke ontwerpen die nergens anders in de wereld verkrijgbaar zijn. Veel designs worden in gelimiteerde oplages verkocht. Hierdoor hebben wij een bescheiden kunstcollectie, maar hang jij wel écht een uniek stukje kunst aan de muur!

Onze designers proberen voor ieder interieurtype voldoende kunstwerken te ontwerpen zodat onze kunst voor iedereen bereikbaar is. Om deze bereikbaarheid te vergroten hebben we 3 unieke garanties bedacht, namelijk de,

  • Inruilgarantie
  • Beste prijsgarantie
  • Kwaliteitsgarantie

Op de homepagina lees je precies wat deze garanties inhouden.

ADVIES

Jij wilt graag mooie kunst aan de muur, maar twijfelt over het ontwerp, het formaat, over welk materiaal of ophangsysteem je nou moet kiezen, geen probleem! Ons advies is gratis. Neem gerust contact met ons op. Dit kan het beste via email, je kunt dan namelijk wat foto’s meesturen van jouw persoonlijke situatie. Maak bijvoorbeeld een foto van de ruimte, zoals de woonkamer, slaapkamer of kantoor, waar je de kunst wilt ophangen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de kleuren, lijnen, vormen en grote van de ruimte. Om je van goed advies te kunnen voorzien zouden wij ook graag een foto van de muur ontvangen waar je de kunst wilt ophangen.

Wil je onze kunst in het echt bekijken? Een paar keer per jaar houden wij een kortdurende kunstfair. Dit kan door het hele land zijn. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van dergelijke evenementen. * De fairs zijn tot nader order opgeschort wegens coronamaatregelen.

Een leuke bijkomstigheid bij het inschrijven voor de nieuwsbrief is, dat je een eenmalige kortingscode ontvangt die je direct kunt besteden op kunst naar keuze. Deze code is dus één keer te gebruiken en is geldig tot de laatste dag van deze maand.
Inschrijven doe je hier

Bekijk hieronder onze kunst aan de muur top 6
Kunst aan de muur zoals een prachtig kunstwerk of schilderij, gemaakt dor een eigenzinnige kunstenaar of kunstenares. Eigentijdse kunstwerken en kunstuiting zoals voorwerpen en beelden, volledig eigenwijs en deze kunst hang je aan de muur. Kunst met prachtige stillevens, werk, schilderijen, composities of andere kunst aan de muur. #kunst aan de muur

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel