Black friday 2021

Black friday 2021
Vrijdag 26 november 2021 is het weer zover, Black friday 2021!
Het is natuurlijk dé dag van de bizarre kortingen en bijzondere deals. Bij Sterkaandemuur.nl duurt Black friday 2021 een beetje langer. Je ontvangt bij ons de hele week korting op ons gehele assortiment! Na het bizarre succes van vorig jaar hebben we besloten om ook dit jaar weer mee te gaan in deze gekte! Maar let op, met onderstaande kortingscode krijg je in de genoemde week 26% korting op het totaalbedrag, maar de code werkt maar 100 keer. Dit betekend dat de eerste honderd klanten die gebruikmaken van deze code, de korting krijgen. Ben je de 101e klant, dan heb je helaas pech..

De Black Friday 2021 kortingscode is;

Black2021 
De code is hoofdlettergevoelig - lees hieronder de voorwaarden 

Black friday 2021

De voorwaarden van de Black friday 2021 deal

  • De Black Friday 2021 deal duurt van maandag 22 november 2021 tot en met zondag 28 november 2021. De kortingscode werkt na 28 november NIET meer.
  • De code werkt maar 100 keer. De eerste 100 klanten die onderstaande code gebruiken ontvangen 26% korting op hun aankoopbedrag. Je kunt dus meerdere artikelen in 1 keer afrekenen.
  • De code is niet inwisselbaar voor geld of een ander waardemiddel. 

Black Friday 

Wat is Black Friday 2021?
Black Friday is een Amerikaanse traditie die overgewaaid is naar Europa én dus ook naar Nederland. In Amerika valt Black Friday altijd op de 4e vrijdag in november, de dag na Thanksgiving en word gezien als de start van kerstinkopen. Traditioneel gezien strooien winkels dan met interessante kortingen. In Nederland doen lang niet alle winkeliers mee aan Black Friday.

Schandalen Black Friday
Vooral in Amerika, maar ook in Nederland zijn er verschillende schandalen geweest met betrekking tot Black Friday, in 2021 zal dit waarschijnlijk niet anders zijn en lijkt inmiddels onderdeel van de traditie. Zo zijn er ieder jaar diverse vechtpartijen omdat winkels extreme kortingen geven, maar dit dan wel doen met een beperkte voorraad. Zo werden er vorig jaar koptelefoons aangeboden van een bekend merk die weg mochten tegen een korting van 55%. De rij voor de betreffende winkel bestond al ruim voordat de winkel open ging uit honderden geïnteresseerden. Echter had de winkel maar 3 koptelefoons op voorraad.. Toen de winkel open ging, gingen mensen massaal op de vuist om de betreffende koptelefoons te bemachtigen.

Een ander schandaal waar op gelet moet worden tijdens black friday zijn de prijzen die sommige, vooral bekende, winkelketens hanteren. Tijdens Black Friday worden prijzen vaak flink verhoogd waarna er korting word gegeven op de verhoogde prijs waardoor je uiteindelijk hetzelfde betaald. Dit is natuurlijk pure oplichting.

Black Friday 2021 valt dit jaar op de vierde donderdag in november in het jaar 2021. Profiteer van de extreemste sale van het jaar. Met black friday 2021 geven wij korting op kunst, wanddecoratie, kunstwerken, en muurdecoratie zoals wandcirkels, hexagons en schilderijen. Black Friday 2021 word medemogelijk gemaakt door Sterkaandemuur.nl #Black Friday 2021 - #Blackfriday2021 – Black Friday 2021
 

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel