Dibond schilderijen

Zoek jij: Dibond schilderijen?
Dibond schilderijen, ze raken steeds bekender bij het grote publiek. Tot enkele jaren geleden wist bijna niemand wat een dibond schilderij was. Tegenwoordig kennen veel interieurfans de dibond schilderijen wel uit de bekende tv-programma’s of woonbladen. Voor degene die niet weten wat een dibond schilderij is, hieronder vind je een beknopte uitleg.

Dibond is een paneel, bestaande uit twee aluminium platen die samengeperst zijn met een polyethyleen kern. De kern, de binnenkant dus, bestaat dus uit een polyethyleen (kunststof) plaat en de buitenkanten van het dibond schilderij zijn van aluminium. De afbeelding word dus direct op het aluminium dibond gedrukt.

De voordelen van dibond schilderijen

  • Aluminium dibond is licht van gewicht, hierdoor kan het schilderij ook aan niet- dragende muren worden gehangen. *
  • Dibond schilderijen zijn volledig weersbestendig, ze kunnen hierdoor binnen, buiten en in vochtige ruimtes worden opgehangen.
  • Dibond schilderijen verkleuren nooit. Door onze eigen dibond coating is het schilderij bestand tegen kunst- én UV-licht.

Twijfel je of de muur stevig genoeg is om een dibond schilderij te dragen, raadpleeg altijd een expert *

Hieronder zie je één van onze dibond- toppers. Dit schilderij is één van de meest verkochte schilderijen op dibond. Klik op de foto om de hele dibond collectie te bekijken.

Dibond schilderijen

Dibond heeft meer voordelen. Zo kunnen wij er naast rechte schilderijen ook hele mooie vormen van maken. Met onze lasersnijder maken wij schitterende dibond muurcirkels, maar ook geometrische vormen en hexagons.

Dibond schilderijen zijn haarscherp

Dibond schilderijen hangen tegenwoordig steeds vaker in galerieën. Vroeger vond je hier alleen traditionele materialen zoals canvas, maar dibond is tegenwoordig ook volledig geaccepteerd. Dit komt omdat, anno 2022, “digitale kunst” net zo populair is als handgeschilderde kunstwerken, maar dan wel veel bereikbaarder. Bovendien zijn schilderijen van aluminium dibond haarscherp.

Dibond schilderijen ophangen

Hoe hang je dibond schilderijen eigenlijk op?
Dat is eigenlijk heel eenvoudig en kan op twee manieren.

Optie 1. De afstandhouders.
Wanneer je kiest voor dibond afstandhouders, deze hebben wij in RVS kleur en in het zwart, dan maken wij 4 kleine gaatjes in jouw dibond schilderij. Deze gaatjes komen op iedere hoek van het kunstwerk. Door deze gaatjes plaats je de meegeleverde afstandhouders. De afstandhouders worden compleet geleverd met schroeven en pluggen. Door deze afstandhouders komt het dibond schilderij ongeveer 1 centimeter van de muur te hangen. Wil je het ophangsysteem liever niet zien? Kies dan voor optie 2.

Optie 2. De ophangplaat.
Een dibond ophangplaat bestaat uit een plaat die achter op het dibond komt én uit een kleine muurbeugel die je bevestigd aan de wand. Ook deze set word compleet geleverd met een schroef en een plug. Doordat de ophangplaat én de beugel plat zijn, zie je het systeem niet en lijkt het net alsof het dibond schilderij plat tegen de muur hangt.

Ps. Wil je ook nog een aantrekkelijke korting op een dibond schilderij? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan direct een kortingscode die je kunt besteden op je eerste aankoop. Let op. De code werkt maar 1 keer en is geldig tot de laatste dag van deze maand. Inschrijven doe je hier

Hieronder zie je onze dibond schilderijen toppers,

Dibond schilderijen zijn verkrijgbraar op verschillende formaten. Kies hier jouw schilderij en maak een keuze uit de volgende dibond schilderijen. Dibond noemen ze ook wel alu plate of aluminium dibond. Dibond schilderijen staan hieronder.

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel