Plexiglas schilderij 

Plexiglas schilderij

Een Plexiglas schilderij komt in vele kleuren en maten.
Wat maakt een plexiglas schilderij nou zo bijzonder? Dit is natuurlijk de kwaliteit, de glans en het diepte- effect. Hierdoor heeft een plexiglas schilderij een unieke uitstraling ten opzichte van een schilderij op een ander materiaal. 

Wat is plexiglas? 

Plexiglas komt in vele soorten en diktes. Ik beperk mij nu even tot het plexiglas van Sterk aan de muur. 
Wij gebruiken acrylglas van ca. 6mm dik. De afbeelding komt op de achterkant van dit acrylglas. Normaal gesproken geeft dit geen mooi effect want je kijkt dwars door het glas heen. Maar wij plaatsen op de achterkant van jouw plexiglas schilderij een witte laag. Zo is jouw gekozen afbeelding beschermd aan beide kanten. Aan de ene kant zit het 6mm dikke acrylglas én aan de andere kant wordt het schilderij beschermd door een witte laag. 
Plexiglas schilderij op maat. 
Hieronder zie je twee voorbeelden van een schilderij op plexiglas,

plexiglas schilderij
Plexiglas wordt ook wel acrylglas genoemd. Dit is exact hetzelfde materiaal. 

plexiglas schilderij

Plexiglas schilderij ophangen 

Hoe hang je een plexiglas schilderij op? 

Je hoeft het niet op te hangen. Een formaat tot ongeveer 100 cm buigt vrijwel niet door. Wanneer je groter gaat is het verstandig om de achterkant te verstevigen, het rechtop te zetten of het plexiglas schilderij op te hangen. 

Een plexiglas schilderij ophangen doe je het makkelijkste met de plexiglas afstandhouders van Sterk aan de muur. 
Bestel je plexiglas schilderij inclusief ophangsysteem in onze webshop en wij zorgen ervoor dat er 4 kleine gaatjes op alle vier de hoeken worden gemaakt. Door deze gaatjes passen 4 RVS afstandhouders. Hieronder zie je een voorbeeld van afstandhouders in plexiglas,

plexiglas ophangen

Houd er rekening mee dat een plexiglas schilderij wel wat weegt. Een schilderij van bijvoorbeeld 100xm x 70cm weegt al snel zo'n 2500 tot 3000 gram. Ons advies is om het wel aan een stevige muur te bevestigen en niet in een zachte wand zoals gips. 

 

#Plexiglas schilderij 

 

Bestel hier jouw plexiglas schilderij op maat. Prachtige plexiglas wanddecoratie zoals een schilderij op een formaat naar keuze. Allemaal zijn ze voorzien van onze unieke garanties. Wat kenmerkt onze plexiglas schilderijen: Heldere kleuren, bijzonder veel diepte, extreem sterk, bijzonder goedkoop, tevredenheids garantie anders je geld terug, eenvoudig op te hangen met onze plexiglas schilderij ophangsysteem afstandhouders, de diepe glans, niet breekbaar en vooral unieke en heel erg mooi plexiglas schilderij. 

Sterk aan de muur verkoop prachtige schilderijen met kwaliteits garantie. Unieke werken en afbeeldingen op plexiglas op een formaat naar keuze. Op plexiglas is de: niet goed, geld terug regeling van toepassing. 

Bekijk het plexiglas faq voor de meest gestelde vragen. Ons plexiglas wordt zeer goed beoordeeld op beoordelingssites zoals webwinkelkeur. Wil je een plexiglas schilderij in het echt bewonderen, neem dan contact met ons op en wij komen graag bij je langs of je bent welkom in onze winkel en showroom in Drachten. 

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel