Iets leuks aan de muur

Wil je iets leuks aan de muur?
Jij wilt iets leuks aan de muur hangen, maar je weet nog niet helemaal wat, anders was je dit artikel nu niet aan het lezen. Ik hoop je met deze shortread een klein beetje op weg te helpen.
Wanneer je iets aan de wand wilt hangen, dan denk je natuurlijk direct aan wanddecoratie. Maar hier zijn zo verschrikkelijk veel mogelijkheden in, van een eenvoudige tekening tot compleet fotobehang tot wandrekken en muurcirkels.

Wil je deze shortread overslaan en direct onze collectie bekijken, klik dan op onderstaande afbeelding.
Iets leuks aan de muur:
Iets leuks aan de muur

We gaan verder met het artikel over “Iets leuks aan de muur”.

In dit artikel beperk ik mij alleen tot het aanbod van Sterkaandemuur.nl, anders dan zou het geen shortread meer zijn, maar een complete spreekbeurt. Bij ons vind je een bescheiden aanbod aan muurdecoratie waarvan een groot gedeelte gemaakt is in onze eigen ontwerpstudio. Hierdoor zijn de meeste ontwerpen uniek én exclusief verkrijgbaar bij Sterkaandemuur.nl én hun verkooppartners.

Het concept
Naast de unieke ontwerpen, is ook het concept zeer onderscheidend. Jij bepaalt namelijk zelf hoe jouw wanddecoratie eruit komt te zien. Je kunt namelijk zelf een design uitzoeken, maar bepaald óók het formaat, het materiaal en het ophangsysteem. Zo zijn er per ontwerp wel ca. 100 combinaties mogelijk. Hierdoor heb je altijd iets leuks aan de muur hangen wat volledig afgestemd is op jouw persoonlijke wensen!

Nou dat zal wel duur zijn zeker? Dat valt reuze mee. Natuurlijk betaal je bij ons meer dan voor een in-China-gemaakt massaproduct van de Xenos of Action, maar we zijn wel veel betaalbaarder dan onze concurrenten, dit durven we zelfs te garanderen. Op onze homepagina vind je onze beste prijsgarantie, hiermee garanderen wij dat we goedkoper zijn dan andere aanbieders. Een voorbeeld, de muurcirkel die je bovenin dit artikel ziet, kost op aluminium dibond in formaat: 70x70cm, €89,95, maar is al verkrijgbaar vanaf €69,95.

De materialen waaruit je kunt kiezen zijn,

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld metaal
  • Acrylglas

Niet ieder ontwerp is mogelijk op alle materialen.

Wil je ook nog een interessante korting op jouw muurdecoratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode die je direct kunt besteden. Let op, de code is geldig tot de laatste dag van de maand en éénmalig te besteden, inschrijven doe je hier

Bekijk hieronder onze muurdecoratie top 6
Iets leuks aan de muur
bestellen doe je hier, diverse wanddecoratie ideeën zoals een wandrek, wanddecoratie, schilderij of andere, leuke dingen voor aan de muur. Zoals iets grappigs, leuks of aantrekkelijks aan de wand hangen. De decoratie is mooi. Decoreer jouw muren met iets leuks aan de muur. Leuke wanddecoratie voor aan de muur is belangrijk. Écht leuk, zoals iets leuks aan de muur.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel