Interieurtrends 2022

Interieurtrends 2022 
Lees hier alles over de interieurtrends van 2022.
Woontrends voor 2022 worden gekenmerkt door twee woonstijlen, namelijk vintage/retro en urban/boho.

Voor we de interieurtrends voor 2022 gaan uitlichten wil ik wel gezegd hebben dat er tegenwoordig een enorme overlap aan sub-stijlen zijn. Zo heb je een grote overlap vanuit de vintage woonstijl richting het industriële, maar ook vanuit het boho. Woonstijlen zijn dus minder duidelijk definieerbaar dan voorgaande jaren.

Allereerst het 2022 vintage interieur. Met vintage bedoelen we eigenlijk nostalgisch. We gaan dus eigenlijk terug naar de jaren 70 tot en met de 90er jaren. Hierdoor kom je de kleuren okergeel, donker blauw, zwart en terra veelvuldig tegen. De sfeer is warm, neigt naar chic en de lijnen zijn vaak modern waardoor rond de meest populaire vorm is in 2022.

Hieronder zie je onze exclusieve, ronde “Amandelbloesem bij herfst” in een vintage, maar chique woonopstelling. Voor meer info klik je op de foto.

Interieurtrends 2022

Dan nu de stijl, boho. Boho staat voor Bohemien. De boho- interieurtrend voor 2022 is dus Bohemien met een vleugje urban. Het boho- kleurenpalet is niet eens heel veel anders dan het vintage interieurtype, maar dan aangevuld met koude urban tinten zoals zwart/wit, beton en staal. Het lijnenspel is vaak wat strakker en dus recht of vierkant. De woonstijl is vaak wat uitgesprokener, maar dat hangt er sterk vanaf hoe veel urban je wilt toevoegen aan de gemixte woonstijl. In de traditionele urban woonkamers is het gebruik van graffiti zelfs niet uitgesloten.

Hieronder zie je onze uitgesproken, rechthoekige “Lion couple” in een zwart/wit kleurstelling in een sobere woonopstelling. Voor meer info klik je op de foto.

Interieurtrends 2022

Zoals je bovenaan het artikel hebt kunnen lezen, bestaan de interieurtrends in 2022 uit door elkaar gemixt stijlen. Hierdoor zijn de woonstijlen minder definieerbaar en kun je eigenlijk gewoon het beste doen waar jij je goed bij voelt. Wat je hierboven gelezen hebt zijn slechts enkele handvaten waardoor jouw keuzes misschien wat makkelijker worden.

  • Veel verschillende kleuren
  • Stijlen mixen mag in 2022
  • Doe waar je jezelf het prettigst bij voelt

Inerieurtrends 2022 bestaan uit verschillende trends met betrekking tot het interieur zoals interieur en wonen met verschillende woonaccessoires en woondecoratie om je interieur mee te decoreren. Het binnenhuis van een woning, ook wel interieur aan de binnenkant van de woning, kan voorzien worden van woonaccessoires volgens de laatste trends. De meest recente interieur stroming zijn bovengenoemde interieurtrends 2022 met in de mode de genoemde stijlen in de categorie, wonen. De woon tendens in 2022 lees je in dit artikel.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel