Iets moois aan de muur 

Ben jij opzoek naar iets moois aan de muur
De meest populaire interieurtrend voor 2021/2022, is een groot object zoals een schilderij of digitaal ontworpen kunstwerk aan je muur. Zo hebben wij bijvoorbeeld het unieke én omkeerbare schilderijenconcept "Dubbel Sterk". Een Dubbel-Sterk bestaat uit twee afbeeldingen op 1 aluminium plaat die je kunt omkeren. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een donkere plaat in de winter én een lichte afbeelding in de zomermaanden aan de wand wilt hangen. Je leest er hier meer over. 
Iets moois aan de muur bestellen: 
Iets mooie aan de muur

Hierboven zie je een Dubbel Sterk van Johannes Vermeer. Voor mensen die niet kunnen kiezen tussen Het Melkmeisje en Het meisje met de parel. 

Hoe hang je zo'n Dubbel Sterk dan eigenlijk op? 
Iets leuks aan de muur kopen. 
Dat is eigenlijk heel simpel. Je kunt tijdens het bestellen aangeven dat je er een setje afstandhouders bij wilt. Wij zorgen dan voor 4 kleine gaatjes (zie bovenstaande foto) op iedere hoek. Dit betreft een schroefsysteem. 
De afstandhouders gaan door deze gaatjes heen en wanneer je het werk wilt omkeren draai je de schroefjes los, je keert het werk om en je draait de schroeven weer vast. 
Zie hieronder een voorbeeld:
Iets moois aan de muur hangen

Een andere trend om je muur mee op te vrolijken is een plexiglas schilderij xxl. 
Deze trend zie je heel veel voorbij komen in grote en/of moderne woonkamers. Hieronder zie je twee voorbeelden van twee prachtige plexiglas schilderijen. 

Iets moois aan de muur 
Iets moois aan de muurIets moois aan de muur

Iets prachtigs aan de wand hangen. 
Het eerste betreft een werk met de titel: Lion couple. Dit prachtige schilderij is alleen verkrijgbaar bij óf door Sterk aan de muur en kan tot 160x125cm in hoge resolutie worden geproduceerd op plexiglas, aluminium dibond of geborsteld staal. Kleiner kan natuurlijk ook. 
Het tweede werk is het bekende Stilleven met bloemen van Abraham Mignon. Het betreft één prachtig schilderij uit de gouden eeuw. Ook dit schilderij is te bestellen tot wel 160x125cm groot. De vanafprijzen van beide stukken zijn €69,95. 
Wil je zelf iets moois aan de muur hangen? 
De laatste trend zijn de posters. 
Posters bestaan al heel erg lang en zijn een betaalbaar alternatief voor eerder genoemde wanddecoratie. 
Bij Sterk aan de muur bestel je al een poster voor €14,95 inclusief verzending. 

***** PS. Wil je ook nog korting op je muurdecoratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode van 15% die je direct kunt besteden! ***** 

Let op, deze code word maar 1 keer verstrekt en is geldig tot het einde van deze maand. 

Wil je de hele collectie zien? Klik dan bovenin het menu en maak je keuze. 


Iets moois aan de muur hangen 

Iets moois aan de muur koop je bij Sterk aan de muur
Een interieur geef je een flinke boost met een écht pronkstuk aan de muur. Denk aan grote schilderijen of posters, maar ook een letterbord of wandrekje is helemaal hot aan een lege muur. 
#Iets moois aan de muur 

Bestel je iets moois aan de muur hier: 

Wil je echt iets moois en origineel aan de muur? De hele mooie muur- collectie is voorzien van diverse garanties. Prachtige en mooie kunst, schilderijen en posters voor aan jouw muur van uitstekende kwaliteit, categorie: Iets moois aan de muur. Muurdecoratie. 
Wanddecoratie muurdecoratie schilderijen aan de muur interieur wand aankleden decoreren van een muur. fraai schoon aardig aantrekkelijk geheel welgemaakt knap gaaf bevallig pakkend voortreffelijk goed muurdecoratie stuk, interessant en aantrekkelijk voor aan de wand, ophangen in steen aan de muur is stevig en sterk. Iets moois zoals wanddecoratie optuigen en het verrijken en decoreren van een ruimte zoals de woonkamer en het opsieren van een andere ruimte met iets moois aan de wand. 

 

© 2019 - 2021 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel