Iets moois aan de muur 

Ben jij opzoek naar iets moois aan de muur?
De meest populaire interieurtrend voor 2021/2022, is een groot object zoals een schilderij, geometrische vorm of muurcirkel aan de muur.
Hang zelf iets moois aan de muur.
Wil je onze collectie direct bekijken, klik dan op onderstaande foto.

Iets moois aan de muur
Iets moois aan de muur bestellen: 

Een andere trend om je muur mee op te vrolijken is een plexiglas schilderij xxl. 
Deze trend zie je heel veel voorbij komen in grote en/of moderne woonkamers. Hieronder zie je twee voorbeelden van twee prachtige plexiglas schilderijen. 
Iets moois aan de muur bestellen.
Het eerste betreft een werk met de titel: Lion couple. Dit prachtige schilderij is alleen verkrijgbaar bij Sterk aan de muur en haar partners en kan tot 160x125cm in hoge resolutie worden gedrukt op acrylglas, aluminium dibond of geborsteld staal. Kleiner kan natuurlijk ook. 
Het tweede werk is het bekende Stilleven met bloemen van Abraham Mignon. Het betreft één prachtig schilderij uit de gouden eeuw. Ook dit schilderij is te bestellen tot wel 160x125cm groot. De vanaf-prijzen van beide stukken zijn €69,95. 

Iets moois aan de muur 
Iets moois aan de muurIets moois aan de muur


Wil je zelf iets moois aan de muur hangen? 
PS. Wil je ook nog korting op je muurdecoratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode van die je direct kunt besteden!Let op, deze code word maar 1 keer verstrekt en is geldig tot het einde van deze maand. 


Iets moois aan de muur hangen 

Iets moois aan de muur koop je bij Sterk aan de muur
Een interieur geef je een flinke boost met een écht pronkstuk aan de muur. Denk aan grote schilderijen of posters, maar ook een letterbord of wandrekje is helemaal hot aan een lege muur. 
#Iets moois aan de muur 

Bestel je iets moois aan de muur hier: 

Wil je echt iets moois en origineel aan de muur? De hele mooie muur- collectie is voorzien van diverse garanties. Prachtige en mooie kunst, schilderijen en posters voor aan jouw muur van uitstekende kwaliteit, categorie: Iets moois aan de muur. Muurdecoratie. 
Wanddecoratie muurdecoratie schilderijen aan de muur interieur wand aankleden decoreren van een muur. fraai schoon aardig aantrekkelijk geheel welgemaakt knap gaaf bevallig pakkend voortreffelijk goed muurdecoratie stuk, interessant en aantrekkelijk voor aan de wand, ophangen in steen aan de muur is stevig en sterk. Iets moois zoals wanddecoratie optuigen en het verrijken en decoreren van een ruimte zoals de woonkamer en het opsieren van een andere ruimte met iets moois aan de wand. 

 

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel