Schilderijen dieren

Prachtige schilderijen dieren uit de hele wereld!
Jij bent opzoek naar schilderijen waarin dieren de hoofdrol spelen.
Heb jij even geluk. Wanneer je op onderstaande foto klikt, kom je ons hele overzicht tegen met alle dieren op een rijtje. Van olifanten tot tijgers en van kikkers tot kolibries.

Schilderijen dieren

Dieren, ze fascineren ons al eeuwen lang. De oude meesters schilderden al dieren, maar ook wanneer je nóg veel verder terug in de tijd gaat werden dieren al regelmatig vastgelegd. Enkele voorbeelden zijn oa. schilderingen op graftombes van de oude Grieken en Romeinen. Ze maakten ook schilderijen, maar daarvan is helaas niets bewaard gebleven. De oudste schilderingen uit deze tijd zijn ca. 2000 jaar oud. Wil je nóg verder terug, dan kom je bij oude grottekeningen. Deze “schilderijen” zijn soms wel 100.00 jaar oud en bestaan vaak uit wilde diersoorten zoals leeuwen, olifanten, beren of herten.

Ook in de moderne tijd zijn schilderijen met dieren bijzonder populair. In vrijwel ieder woonprogramma of woonblad kom je wel schilderijen tegen waarop dieren zijn afgebeeld. Een goed voorbeeld zijn natuurlijk de bekende Schotse hooglanders. Portretten van deze indrukwekkende dieren zie je vaak in zwart wit of in de originele bruine kleur.
Schilderijen dieren kopen.
Welke categorie ook enorm in opkomst is, zijn de koppels. Twee knuffelende of vechtende dieren die samen poseren. Een goed voorbeeld vind je hierboven. Wil je trouwens onze dierencollectie bekijken, druk dan op deze foto. Je krijgt dan alle schilderijen met dieren te zien.  

Wij hebben een ruime keuze aan dieren. Zo kun je kiezen uit;

  • Wilde dieren
  • Boerderijdieren
  • Vogels
  • Waterdieren
  • Huisdieren
  • Reptielen
  • Insecten
  • Zwart/wit collectie (dieren)

O ja, wil je nou ook nog een leuke korting op jouw maatwerk dieren schilderij? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode. Let op, deze code is éénmalig te gebruiken en geldig tot de laatste dag van deze maand. Inschrijven en korting ontvangen doe je hier


Beesten en dieren zorgen voor beestachtig mooie schilderijen. Wil je zelf schilderijen dieren aan de muur? Bekijk dan hier onze dieren schilderijen assortiment. Fantastische mooie schilderijen dieren met alle diersoorten vertegenwoordigd, allemaal beestjes die geschilderd zijn en die jij kunt bestellen als schilderijen dieren. Een dieren schilderij met een dier in de hoofdrol staat in ieder interieur aan elke muur. Prachtige dieren decoratie voor in jouw huis is hier te bestellen. Alle schilderijen zijn uniek en exclusief verkrijgbaar als schilderij of schilderijen van dier en dieren. Alle dieren staan online. Ben je nou serieus opzoek naar schilderijen dieren, bekijk dan de collectie hier.

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel