Schotse hooglander wanddecoratie

Zoek jij, Schotse hooglander wanddecoratie
Wanddecoratie van Schotse hooglanders, de woonbladen en tv-programma’s zitten er vol mee. Stap een woonwinkel binnen en je zult gegarandeerd een Schotse hooglander tegenkomen. Het kan een schilderij zijn, een geometrische vorm, een wandkleed of andere Schotse hooglander wanddecoratie, maar de Schotse hooglander is zeker populair, en dat is niet voor niets. Het is een zeer charismatisch en indrukwekkend dier met een ruige vacht en grote hoorns. Vaak kijkt het dier door de lange haren de lens in of trekt het gekke bekken met zijn enorme tong.

Wil je onze Schotse hooglander wanddecoratie collectie bekijken? Klik dan op onderstaande foto.

Schotse hooglander wanddecoratie

Stel je eigen Schotse hooglander wanddecoratie samen.
Bij Sterkaandemuur.nl stel je jouw eigen wanddecoratie samen, jij bepaalt zelf het design, het formaat, de eventuele kleur, het materiaal waarvan de wanddecoratie gemaakt word en ook het ophangsysteem bepaal je helemaal zelf. Zo houd jij de regie over hoe jouw wanddecoratie er uiteindelijk uit komt te zien. Ga jij voor;

  • Aluminium dibnd
  • Geborsteld metaal
  • Acrylglas

Een Schotse hooglander komt tegenwoordig al lang niet meer alleen in Schotland voor. Van oorsprong leefde het dier alleen in het gebergte van Schotland, ook wel de Schotse hooglanden genoemd. Je kunt ze tegenwoordig zomaar tegenkomen in de verschillende natuurgebieden in Friesland, Drenthe, het Lauwersmeergebied of op de Veluwe.

Tegenwoordig kennen we eigenlijk alleen nog de rode Schotse hooglander, maar wist je eigenlijk wel dat de Schotse hooglander vroeger eigenlijk een zwarte koe was? Een rode Schotse hooglander was zeer zeldzaam. Echter vond men de rode exemplaren mooier dan de zwarte waardoor er een fokprogramma is opgezet voor enkel rode runderen. Er leven nu meer Schotse hooglanders in Nederland dan in Schotland..

Hoe dan ook, Schotse hooglander wanddecoratie is een fantastische aanvulling voor je interieur. Het staat in verband met zijn stoere voorkomen perfect in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk, modern of minimalistisch interieurtype.

Schotse hooglander wanddecoratie schilderij rond of recht hoekig. Wij hebben alle Schotse hooglander wanddecoratie op voorraad. De Highland Cow muurdecoratie met wand decoratieve toepassing is een roodbruin runderras uit Schotland welke perfect als wanddecoratie kan dienen. De kenmerken zijn: lang haar en lang hoorns.
Hieronder onze Schotse hooglander wanddecoratie top 6.

 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel