Schotse hooglander muurdecoratie

Zoek je, Schotse hooglander muurdecoratie?
Sterkaandemuur.nl heeft een prachtige collectie Schotse hooglander muurdecoratie.
Schotse hooglander muurdecoratie past uitstekend in een landelijk, minimalistisch, modern, maar ook zeker in een industrieel interieur. Klik op onderstaande afbeelding om de hele Schotse hooglander collectie te bekijken.

Schotse hooglander muurdecoratie

De Schotse hooglander mag inmiddels best een fenomeen genoemd worden. Het dier is immens populair in de interieurwereld en komt in vrijwel ieder woonblad of woonprogramma voorbij, hetzij als een schilderij of ander kunstwerk. Dit komt natuurlijk door het indrukwekkende voorkomen in combinatie met de charismatische kop van deze koeiensoort uit Schotland.

Schotse hooglander muurdecoratie stel je bij ons helemaal zelf samen. Zo bepaal je zelf het design, het formaat, het materiaal en het ophangsysteem. Zo bepaal je zelf hoe jouw Schotse hooglander muurdecoratie eruit komt te zien. Hierdoor heb je pér ontwerp ca. 100+ combinatiemogelijkheden.

De materialen waaruit je kunt kiezen zijn,

  • Aluminium dibond
  • Geborsteld aluminium
  • Acrylglas

Ook de vorm van jouw wanddecoratie bepaal je zelf. Zo hebben wij rechthoekige designs, maar ook muurcirkels en geometrische vormen van Schotse hooglanders. Doordat je de muurdecoratie zelf samenstelt zal deze nooit: te groot, te klein of de verkeerde kleur, materiaal of ophangsysteem hebben.

Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen jou het beste van gratis advies voorzien wanneer we de (woon)ruimte hebben kunnen zien. Hierdoor ontvangen wij graag twee foto’s, één van de ruimte zelf om de kleuren en woonstijl in kaart te brengen én één foto van de muur waar het komt te hangen (inclusief eventuele bank, kast of ander meubelstuk ivm afmetingen en verhoudingen).

Schotse hooglander muurdecoratie ophangen

Je hebt meerdere opties. Het meest gekozen ophangsysteem zijn de afstandhouders. Wanneer je voor dit ophangsysteem kiest dan maken wij 4 kleine gaatje in jouw kunstwerk. Deze gaatjes komen op de hoeken van het schilderij. Door deze gaatjes komt de afstandhouder waardoor de muurdecoratie stevig aan de muur hangt. Ook komt de wanddecoratie ca. 1cm vrij van de wand waardoor dit ophangsysteem ook wel een zwevend ophangsysteem word genoemd. Deze afstandhouders hebben wij in de kleuren RVS en zwart.

De andere mogelijkheid is een ophangplaat. Deze ophangplaat komt achterop het kunstwerk en zie je dus niet. Je ontvangt hier een muurbeugel bij die precies in de ophangplaat past, hierdoor hangt de muurdecoratie plat tegen de muur. Doordat je de ophangplaat aan de voorkant niet ziet word deze manier van ophangen ook wel een blind ophangsysteem genoemd.

Beide systemen zijn niet van toepassing op geometrische vormen en de afstandhouders kunnen niet icm muurcirkels *

Hieronder zie je onze Schotse hooglander top 6
Wat voor muurdecoratie hebben jullie? Schotse hooglander schilderijen, Schotse hooglander posters, Schotse hooglander print op dibond, plexiglas of metaal. Ook hebben we geometrische wanddecoratie van Schotse hooglanders zoals Schotse hooglander muurdecoratie. Deze highlanders koop je al vanaf 69,95. #Schotsehooglander muurdecoratie

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel