Populaire schilderijen

Hier zie je onze top 20 meest populaire schilderijen.

Dit zijn de meest geliefde schilderijen en kunstwerken van 2021 en 2022. Deze “schilderijen” hebben onze klanten in oneindig veel variaties al besteld. Bij Sterkaandemuur.nl bepaal je namelijk zelf het formaat van jouw schilderij, het materiaal en het ophangsysteem.

Van deze populaire schilderijen hebben wij een top 20 gemaakt waardoor je direct kunt zien wat andere klanten mooi vinden. Natuurlijk zitten hier, de voor-de-hand liggende thema’s tussen zoals de Schotse hooglanders en bepaalde Rijksmuseumstukken, maar ook enkele unieke wandcirkels en Kontoer design- stukken. De écht topper, en deze is verreweg het meest verkocht in de afgelopen drie jaar, dat is de Lion couple. Het zwart-witte leeuwen schilderij steekt er qua populariteit met kop en schouders boven de rest uit.

De lijst met populaire schilderijen wijzigt regelmatig omdat deze natuurlijk trendgevoelig is. Wij updaten deze lijst iedere maand waardoor er volgende maand weer nieuwe schilderijen in te zien zijn.

Wil je zelf zo’n schilderij aan de muur, maar wens je hier eerst advies over? Neem gerust contact op met de klantenservice, wij helpen je graag.

Populaire schilderijen van Sterk aan de muur. Unieke, maar prachtige meest verkochte en populaire wanddecoratie en schilderingen in één overzicht. Dit overzicht helpt om een keuze te maken tussen alle kunst en schilderijen. Deze geliefde en beminde schilderijen zijn graag geziene decoratiestukken voor aan de muur en een ware aanvulling voor het interieur. Dit zijn de favorieten van onze klanten. 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel