Je bent hier: Homepagina . Klantenservice . Advies Woonstijl . Moderne woonstijl​

Moderne wanddecoratie |
Moderne woonstijlZonder poespas


Bij een modern interieur is over alles goed nagedacht. Alles heeft een functie en er is nauwelijks tot geen decoratie. De decoratie die er wel is, is groots. 

Omdat in een modern interieur veelal zwart en wit als kleuren gebruikt worden, is het juist gaaf een kleurrijke eye-catcher aan de muur te hangen en hiermee een spannende dynamiek te creëeren. 

 

Welk materiaal kan ik het best kiezen voor mijn moderne interieur?

Voor een luxe uitstraling is acrylglas precies het materiaal dat je zoekt. Door onze afstandhouders te gebruiken, komt je wanddecoratie nog eens een extra stukje van de muur te hangen. Hierdoor springt je werk direct in het oog. 

Ben je juist op zoek naar een stoere uitstraling? Kies dan voor ons geborstelde staal. 

 

Welke print kan ik het best kiezen voor mijn moderne interieur?

Hoewel je in een modern interieur meestal geometrische vormen ziet, worden er ook steeds vaker organische en ronde vormen als contrast gebruikt. Op die manier houd je je moderne interieur toch vriendelijk.

Ook een enkele felle kleur, springt er in het neutrale kleurenpallet extra uit. Gebruik hiervoor een kleur die je nu ook gebruikt in je interieur zodat het geheel excentriek maar ook strak blijft. 

Moderne muurdecoratie 


Moderne wanddecoratie | Bestel je Moderne wanddecoratie online bij sterkaandemuur, categorie: stijlen en sferen - Moderne wanddecoratie 
In een modern interieur type passen vele werken. In ons assortiment tref je deze moderne werken dan ook veelvuldig aan. Moderne kunst is van alle tijden. Ook vroeger werden al moderne werken geproduceerd. Modern | Onze Moderne wanddecoratie wordt op maat geproduceerd op oa: staal, ijzer, aluminium, plexiglas of acrylglas en is online in onze moderne wanddecoratie webshop verkrijgbaar. Moderne wanddecoratie

meestgekozen wanddecoratie voor een modern interieur:
 

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel