Je bent hier: Homepagina . Klantenservice . Advies Woonstijl . Scandinavische woonstijl​

Scandinavische woonstijl




De kunst van het weglaten


Al tientallen jaren geleden is de Scandinavische woonstijl overgewaaid vanuit Scandinavie. Omdat de winters daar koud zijn, waren de Noren, Zweden en Finnen op zoek naar veel licht, natuurlijke materialen en veel woonruimte. Het is dus niet gek dat wit en hout zoveel naar voren komen in een Scandinavisch interieur. 

Lang was een Scandinavisch interieur echt wit, maar sinds de komst van het industriele interieur wordt er lekker gemixed en gematched en worden er donkere accenten toegevoegd. Vooral de donkere kleuren groen en blauw doen het in combinatie met aaibare materialen erg goed.

 





Welk materiaal kan ik het best kiezen voor mijn Scandinavische interieur?

Ons strakste materiaal is ons acrylglas. Omdat we bij deze wanddecoratie de achterkant afwerken met een laagje dekwit, is wit ook echt wit. Een bijkomend voordeel is dat je hierdoor extra veel diepte en glans in je wanddecoratie krijgt.

Ben je juist op zoek naar een wat mattere uitstraling? Dan kun je het best voor ons aluminium dibond kiezen.

 





Welke print kan ik het best kiezen voor mijn Scandinavische interieur?

De Scandinavische woonstijl is perfect om je huis iets groter te laten lijken. Door buiten naar binnen te halen en gebruik te maken van natuurlijke prints zoals bossen of bloeiend gras, creeer je toch een warme uitstraling. 

Ook rustige grafische vormen en illustraties werken heel goed in een Scandinavisch interieur. Kies naast je lichte basiskleur maximaal één of twee accentkleuren. Dan zit je altijd goed. 

Woondecoratie scandinavisch interieur 


Scandinavische wanddecoratie online | Bestel je Scandinavische wanddecoratie online voor de beste prijs van nederland bij sterkaandemuur bij, categorie: Stijlen en sferen: Scandinavisch. Wij leveren kunstwerken in diverse stijlen en sferen. Één daarvan is de populaire Scandinavische stijl. Wij bieden een breed scala aan werken aan voor aan jouw muur. Bestel een Scandinavisch werk voor in de woonkamer, slaapkamer, gang, kantoor of elders in je huis. Kleed je woning aan met een prachtig scandinavisch werk van sterk aan de muur. Scandinavische wanddecoratie is online te bestellen bij onze webshop. Wij produceren onze werken op staal, ijzer, aluminium dibond, plexiglas en acrylglas. Scandinavische wanddecoratie Scandinavische wanddecoratie! 

meestgekozen wanddecoratie voor een scandinavisch interieur:

© 2019 - 2024 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel