Sample sale

Het is weer tijd om op te ruimen! Ons magazijn staat bommetjevol, en hierdoor houden wij een tijdelijke samplesale! Je vind hier alle soorten woon- en wanddecoratie die wij in de afgelopen maanden verzameld hebben en die weg mogen met een leuke korting. Vrijwel alle artikelen zijn onbeschadigd en gebruikt als showmodel óf gebruikt om productfoto’s van te maken, maar wanneer er wel een beschadigd item tussen zit, dan staat dit er duidelijk bij en zetten we de kras of andere beschadiging ook nog eens op de foto zodat je precies weet wat je koopt.

Samplesale producten kunnen niet worden geretourneerd, dus lees de omschrijving goed door. De Alle sampels gaan ééns per week de deur uit waardoor de levertijd 3 tot 5 dagen is. Mocht je vragen hebben over een sample, neem dan gerust contact met ons op.

Samplesale, van tuinposters tot muurcirkels en geometrische vormen. Ons hele magazijn gaat leeg. Het aanbod is uiteraard beperkt waardoor op ook écht op is helaas..  

Samplesale wanddecoratie zoals kunst, schilderijen, woondecoratie, opruiming van producten. Sale op is op. De laatste stuks. Tegen een lagere prijs de spullen verkopen, een uitverkoop van onze goederen. Sample, ook wel monster samplesale 2021

© 2019 - 2021 Sterk aan de Muur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel